Mer info

Familjevåning invid Strandvägen

Riddargatan 39 – Östermalm

Boarea 212 kvm Rum | Våning 7 rok | Entréplan av 5
Pris Såld Avgift 6 302 kr / mån

Ett stenkast från Strandvägen finns denna underbara familjevåning fördelat över 7 rum och kök i hörnet av Grev Magnigatan/Riddargatan. Stora sociala ytor med sällskapsrum i hörnläge och vy ner mot Nybroviken, anslutande matsal med plats för 12-14 personer och vidare mot det lantliga inspirerade köket med full maskinell utrustning. Vidare finns 4 sovrum med anslutande badrum samt gäst wc och tvättstuga. I ena delen av våningen finns en separat uthyrningsdel med egen ingång, badrum samt pentry. Sammantaget är detta en underbar våning med absolut bästa läge på Östermalm i en stabil och välskött förening med låga avgifter. Möjlighet för att köpa källaren under lägenheten och bygga etage för ytterligare ca 80 kvm.

Bilder

Beskrivning

FÖRENINGEN

Brf Styrmannen 28 (org. nr 716417-4950) är en äkta förening som förvärvade fastigheten Styrmannen 28 år 1981. Föreningen består av ett flerbostadshus beläget i hörnan av Grev Magnigatan och Riddargatan och omfattar 17 lägenheter med bostadsrätt samt två lokaler med hyresrätt. Marken innehas med äganderätt. Det finns inga beslutade avgiftsförändringar. Avgiften betalas månadsvis i förskott. Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av Fastum. Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem i föreningen, men delat ägande accepteras.

Bredband och kabel-tv: Föreningen har avtal med Ownit för fiber.

Charmig innergård med sittgrupp, planteringar och kullersten, tvättstuga utrustad med en tvättmaskin, en torktumlare och ett torkskåp, cykelförråd.

Lägenheten disponerar två rymliga källarförråd.

 

Renoveringar, i urval:

2019 huset genomgick en större renovering med putsning av fasad, målning av tak, utvändig renovering av fönster samt renovering av trapphus, stammarna byts ut i varje lägenhet allteftersom kök och badrum renoveras, i dagsläget är ca 90% av stammarna bytta.

Planerade renoveringar: Diskussioner om hur källarplanet ska kunna nyttjas mer effektivt pågår., här finns bygglov för läggenheter och ett förslag är att den aktuella lägenheten som förmedlas kan köpa denna del. I övrigt sker löpande underhåll och ingen större renovering planeras.

Kontroll:

Ovanstående grundas på information från föreningens officiella faktadokument och kontakt med styrelsen i januari 2023. Uppgifter som är av särskild vikt för köparen bör kontrolleras med föreningen.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
7.408140 %
Lägenhetsnummer
01002
Ingår i avgiften
värme, vatten, bredband
Våningsplan
Entréplan av 5
Hiss
Ja
Förening
Brf Styrmannen 28
Byggnadsår
1878
Energiprestanda
168 kWh/Kvm och år
Bostadsrättens nettoskuldsättning
323 364 SEK

Driftkostnad

El
1 000 kr/mån
Försäkring
600 kr/mån
Övrigt
500 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 100 kr/mån

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister