Mer info

Underbar sekelskifteslägenhet

Rådmansgatan 3 – Östermalm

Boarea 104 kvm Rum | Våning 4 rok | 4 av 5
Pris Såld Avgift 3 717 kr / mån

I vacker sekelskiftesfastighet anno 1891 finns denna karakteristiska våning. Lägenheten är i mycket bra skick och välplanerad med smakfulla detaljer och fiskbensparkett i original samt sobra färgval. Flertalet originaldetaljer såsom speglade dörrar, djupa fönsternischer, höga golvsocklar, generös takhöjd, pardörrar och vacker stuckatur. Stort och lättmöblerat vardagsrum med ståtlig fungerande kakelugn och härligt ljusinsläpp via två stora fönster. Stilrent kök i sobra färgval med bra förvaring och generösa arbetsytor samt utrymme för stor matplats. Master bedroom med rymlig balkong i syd/östläge mot lugn innergård samt gott om plats för dubbelsäng och förvaring i platsbyggda garderober. Angränsande barnrum som alternativt kan nyttjas som walk-in closet. Ytterligare sovrum i anknytning till hallen med smart, platsbyggd förvaring och fönster mot innegård. Rymligt helkaklat badrum med golv i natursten, badkar och golvvärme. WC samt tvättpelare i anknytning till den välkomnande hallen.

Bilder

Beskrivning

FÖRENINGEN

BF Heimdal nr 3 u.p.a är en solid bostadsförening med låg belåning. Fastigheten uppfördes 1891 och föreningen bildades 1919. Föreningen äger marken och är en så kallad äkta förening. Föreningen består av 12 lägenheter som upplåts med andelsrätt samt en 3g mast på taket som genererar en intäkt på ca 70-80 Tkr per år. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 3,5% av prisbasbelopp som debiteras köparen. Pantsättningsavgift tas ut om 1,5% av prisbasbelopp som debiteras pantsättaren. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6-7kvm.

Gemensamma utrymmen

Trevlig innegård med, grill, cykelställ och barnvagnsrum.

I källaren finns även ett cykelförråd samt en fullt utrustad tvättstuga.

Värme, vatten och el

Fastigheten värms med fjärrvärme och uppvärmningen ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften.

Föreningen tillämpar partiellt stambyte och stammarna är bytta i aktuell lägenhet.

TV och bredband

Föreningen har avtal med ComHem.

Parkering

Boendeparkering gäller i området.

Avgiftshöjningar

Föreningen har nyligen höjt avgifterna med 15% för att täcka nästkommande 30 års renoveringar i enlighet med underhållsplanen som är framtagen. Den annonserade avgiften är den nya avgiften.

Juridiska personer 

Juridiska personer godkänns ej som medlemmar i föreningen.

Renoveringar 

Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval:

2020 Ny belysning innegård
2020 Tvättstuga
2020 Trapphus
2019/20 Avloppsstammar i källare
2016 Fönstermålning
2010 Uppvärmningssystem 

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Andel i föreningen
10.5 %
Lägenhetsnummer
9
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja
Förening
BF Heimdal nr 3 u.p.a
Byggnadsår
1891

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister