Mer info

Klassisk familjevåning i toppskick

Rådmansgatan 18 – Östermalm

Boarea 176 kvm Rum | Våning 6 rok | 1/2 tr
Pris Såld Avgift 6 542 kr / mån

I trevliga kvarter nedanför Engelbrektskyrkan finns denna klassiska sekelskiftesvåning. Våningen bevarar trevliga detaljer från byggnadsåret såsom stuckaturer, ekparkettgolv och fina snickerier. En rymlig hall med kapprum och gäst-wc öppnar upp mot generöst vardagsrum med öppen spis och stort fönster mot gården. I anslutning finns ett härligt kök med matplats och platsbyggda bänkar som bjuder in till stora middagsbjudningar. Fin inredning, gott om bänkytor och helt nya vitvaror från Miele samt ett rymligt hörnkylskåp. Vidare finns fyra bra sovrum samt ett badrum med dusch, badkar och dubbla handfat. Separat tvättstuga. Från master bedroom finns utgång till den lugna innergården. Våningen ligger med ett högt läge mot gatan och i marknivå mot gård - optimalt för barnfamiljen som vill kunna nyttja innergårdens uteplats men samtidigt slippa insyn från gatan. Välkommen till en hemtrevlig våning i mycket gott skick.

Bilder

Beskrivning

ÖVRIGT

Brf Oxeln 5 är en äkta bostadsrättsförening som består av 16 lägenheten med bostadsrätt och 3 källarlokaler med hyresrätt.

Till våningen hör ett mycket stort vindsförråd samt två mindre källarförråd.

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0,059430500 %
Lägenhetsnummer
7
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
1/2 tr
Hiss
Ja
Förening
Oxeln 5
Byggnadsår
1912

Driftkostnad

El
875 kr/mån
Försäkring
333 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 208 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister