Mer info

Klassisk Östermalmsvåning nära Karlaplan

Östermalmsgatan 97 – Östermalm

Boarea 190 kvm Rum | Våning 6 rok | 2
Pris Såld Avgift 1 181 kr / mån

Välkommen till denna klassiska våning i hjärtat av Östermalm i vackert hus anno 1913. Våningen om 190 kvm präglas av sin tids arkitektur med högt i tak, stram stuckatur, vackra väggsnickerier, spegeldörrar, fiskbensmönstrad ekparkett och furugolv. Ett hem som med lite ny energi kan återskapas till sin forna glans. Välkomnande hall med kapprum och garderob, öppen spis och gäst wc. Med ingång från hallen ligger bibliotek/sovrum med stora fönster mot Östermalmsgatan. Skjutdörr öppnas mot det rymliga vardagsrummet bredvid. Genom vardagsrummet återfinns den generösa matsalen med plats för många sittande middagsgäster. Två skjutdörrar skiljer vardagsrum och matsal åt. Väl tilltaget sovrum och ytterligare två mindre intill köket. Samtliga sovrum mot lugn, välskött innergård. Fint ljust kök med matplats. Låg avgift i förening med exceptionellt god ekonomi. Mycket vacker, representativ och välskött fastighet nära Karlaplan i lugnt läge.

Bilder

Beskrivning

BRF

BRF Djursborg 10 är en äkta bostadsrättsförening med 20 lägenheter i Stockholm. Föreningen bildades år 1981.

Fastighet

Östermalmsgatan 97 är en välskött fastighet anno 1913. Gemensamma utrymmen som finns är bokningsbar tvättstuga och trivsam innergård med planteringar och grönska. 

Källarförråd om 10 kvm tillhör lägenheten.

Underhåll

- Rörstambyte: 1998

- El-stigare: 1989

- Tak: 1989, 2011 (takmålning samt byte av trasiga takpannor)

- Fasad: gata 1989, gård ca. 1999

- Fönster: Gård 1999, Gata ca. 2010

- Trapphus: - Tvättstuga: 1989 löpande byte av maskiner

- Uppvärmningssystem: 1989

- Gård: Löpande

Planerad underhåll

Renovering av hiss.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
6.06 %
Lägenhetsnummer
1211+121
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV
Våningsplan
2
Hiss
Ja
Förening
Brf Djursborg 10
Byggnadsår
1913
Energiprestanda
145 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister