Mer info

Klassiskt i Lärkstan

Östermalmsgatan 7, 3 tr – Östermalm

Boarea 229 kvm Rum | Våning 5 rok | 3/5
Pris Såld Avgift 7 329 kr / mån

Klassisk hörnvåning om 229 kvm med högt läge i vackra Lärkstan med vy mot Engelbrektskyrkan. Grannskapets grönska och karaktäristiska tegelfasader ger en fantastisk inramning. Våningen har en välkomnande hall med gäst-wc, och en liten balkong. Social del i form av bibliotek/arbetsrum, vardagsrum med öppen spis och matsal. Därefter följer serveringsgång som leder till stort kök, egen köksentré med hiss, samt stor balkong mot rofylld innergård. Privat sfär intill med två utmärkta sovrum, varav det ena består av två sammanslagna rum med biblioteksdel och kakelugn. Även klädkammare och två fräscha badrum. Vid behov kan biblioteket omvandlas till sovrum med möjlighet till badrum en suite.  Bra förråd i källaren, som även rymmer tvättstuga, gemensamhetslokal, motionsrum, bastu och swimmingpool. I övrigt en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. En klassisk våning med fina kvaliteter och alla möjligheter för den som önskar ett vackert hem i Lärkstan.

Bilder

Beskrivning

Föreningen omfattar 31 st bostadsrättslägenheter och 4 st lokaler med hyresrätt.

 

Rör- och elstambyte skedde 1989-90. Övriga utförda renoveringar framgår att årsredovisningen.

 

Samtliga lägenheter i föreningen har nyligen mätts upp varpå en viss omviktning av månadsavgifterna kan bli aktuell.

 

Välskött förening med låg belåning.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.0478000
Lägenhetsnummer
8
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV
Våningsplan
3/5
Hiss
Ja
Förening
Brf Lövsångaren 5
Byggnadsår
1914
Energiprestanda
140 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister