Mer info

Exklusiv vindsvåning med terrass

Östermalmsgatan 62 – Östermalm

Boarea | Biarea 87 kvm | 18 kvm Rum | Våning 3 rok | 5
Pris Såld Avgift 3 177 kr / mån

Högst upp i huset med fri vy över takåsarna från Östermalm till Södermalm återfinns detta högklassiga hem om 105 kvm golvyta med öppen spis och stor takterrass i sydväst med sol från morgon till kväll. Interiört bjuds på rakt igenom exklusiva materialval. Terrassen nås från ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök och tack vare de stora vikdörrarna i glas så blir terrassen en förlängning av vardagsrummet. Den privata sfären utgörs av två utmärkta sovrum med platsbyggd förvaring samt ett rymligt badrum. Mycket vacker och välskött fastighet samt en förening med god ekonomi. Välkommen till en fantastisk vindsvåning med synnerligen eftertraktat läge och en unik utsikt över Stockholm

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Takbalkar i samtliga rum och med ljusslingor som kvällstid skapar en vacker ljusbild i det ca 3,5 meter höga taket.

Hall med bra förvaringsmöjligheter och en platsbyggd garderob med stora spegeldörrar.

I direkt anslutning till hallen når man kök, lounge, matplats och vardagsrum som ligger i öppen planlösning. Modernt kök från Vicco med köksö, ljusa fronter, arbetsbänk i 30mm sten, nedsänkt ho med avfallskvarn samt stänkskydd i sten. Exklusiva vitvaror från Gaggenau, Induktionshäll med nedåtgående fläkt, den ikoniska ugnen EB-333 från Gaggenau om hela 90cm med rotiserie, dubbla vinkylar, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Gott om förvaring i över- och underskåp.

Matplats med direkt anslutning till den rymliga terrassen i sydläge, alternativt matplats i köket i vad som idag är loungen. (För den stora familjen går det här att bygga ett sovrum till)

Sällskapsrum som rymmer större möblering och en modern öppen spis med fönsterhiss samt italiensk carraramarmor

Två sovrum med platsbyggd förvaring och beslag från Buster & Punch.

Badrum med fönster och vacker sten på väggar och carraramarmor på golv. Vägghängd japansk WC, tvättställsskåp med dubbelt porslinshandfat, inbyggd dusch från Tapwell med glasväggar, spabadkar som rymmer två personer, tvättmaskin med integrerad torktumlare. Spotlights i taket och golvvärme.

Genomgående ljusa väggar och massivt ekgolv om 22mm i hela bostaden, heltäckande matta i master sovrummet.

 

 

 

 

 

Förening

Byggnad

År 1880.

Förening 

Föreningen äger och förvaltar fastigheten nr 5 i Kv. Hinden i Stockholm. Fastigheten omfattar adresserna Östermalmsgatan 62 och Brahegatan 46. Föreningen upplåter 1 lokal med hyresrätt ( Naprapat ) samt 26 lägenheter med bostadsrätt. Det är en äkta förening som äger marken. 

Renoveringar och underhåll

1998 - Byte av stammar
1998 - Byte elstigare
1998 - Fasad och fönster mot gård
1998 - Renovering lägenhetsdörrar och trapphus
2009 - Fasad och fönster mot gata
2017 - Hissmaskineri med styrning utbytt 
2017 - OVK
2017 - Målning av trapphus
Tak besiktigas årligen.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en gemensam gård, tvättstuga i källaren och cykelförråd. 

Ekonomi

Föreningen har en god ekonomi med låg belåning. I dagsläget inga beslut om avgiftsförändringar (2022-04-22).

Medlemskap
Föreningen godkänner inte juridisk person. 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
5.239 %
Lägenhetsnummer
330027
Ingår i avgiften
Bredband 500mb, vatten, värme, balkongavgift.
Våningsplan
5
Hiss
Ja
Förening
Brahe

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister