Mer info

INTILL FREDRIKSHOVS SLOTT

Lovisagatan 2 – Östermalm

Boarea 54 kvm Rum | Våning 2 rok | 1/2 trappa med högt läge
Pris Såld Avgift 1 652 kr / mån

I Östermalms trevligaste kvarter finns denna fina tvåa om 54 kvm. Våningen består av två stora rum med generös takhöjd, ekparkett och ett härligt ljus. Från de stora spröjsade fönstren i söder och väster strömmar solen in över Carl Hårlemans Fredrikshovs slott. Vardagsrummet rymmer matplats och soffgrupp i en alkov. Sovrummet är ett hörnrum med fönster i två väderstreck och rymmer dubbelsäng, skrivbord och garderober. Bakåt finns ett litet kök med mindre matplats och intill ligger ett rymligt badrum med dusch och wc. Mellan vardagsrummet och kokvrån kan man med fördel öppna upp en gammal passage för att få in ljuset förbättra planlösningen. Mycket välskött fastighet från 1915 i gammal och solid bostadsförening.

Bilder

Beskrivning

Föreningen

Bostadsföreningen Gardisten 7 u.p.a. är en ”äkta” förening som sedan 1917 äger fastigheten Stockholm Gardisten 7. Föreningen består av 22 lgh varav en hyresrätt, samt två lokaler som hyrs ut.

Juridisk person accepteras ej. I fastigheten finns ett garage med 6 platser, f.n. 6 personer i kö. I källaren finns en tvättstuga, barnvagns- och cykelförråd.

 

Det finns inga planerade förändringar av föreningens ekonomi eller månadsavgifter. Fastigheten har genomgått följande renoveringar:

 

Rörstambyte:1987 - 1989

Tak: 1994-1995 och i början av 2000-talet

Fasad: Stora arbeten 1962 och 1989 och mindre arbeten för 2008  

Fönster: Utförs kontinuerligt. En genomgång av alla fönster har just avslutats.

Trapphus: Under åren har kontinuerligt målningsarbete skett.

Tvättstuga: ca 2000

Gård: 2012

Nya säkerhetsdörrar för några år sedan.

 

Inga stora renoveringar finns planerade.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Andel i föreningen
1.26600 %
Lägenhetsnummer
21
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV
Våningsplan
1/2 trappa med högt läge
Hiss
Ja
Förening
Bostadsföreningen Gardisten 7 u p a
Byggnadsår
1915
Energiprestanda
118 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister