Mer info

Fritt läge mot Karlavägen

Karlavägen 46a gammal – Östermalm

Boarea 97 kvm Rum | Våning 4 rok | 1,5 av 4
Pris Såld Avgift 4 300 kr / mån

Med stora fönster ut mot trädens lövverk i Karlavägens esplanad finns denna klassiska våning. Våningen andas sekelskifte med underbara detaljer från byggåret som exempelvis väl tilltagen takhöjd, fungerande kakelugn, stuckaturer, plankgolv i original samt fönsterbänkar i Kolmårdsmarmor. Välplanerade ytor i genomgående gott skick.  Här bor du på en lugn adress med promenadavstånd till grönskande Djurgården och Gärdet, all service kring Karlaplan/Fältöversten och stadspulsen invid Stureplan. Föreningen är mycket välskött med god ekonomi och låg belåning. Varmt välkommen på visning!

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Välkomnade hall med platsbyggd garderobsvägg och intilliggande gäst-WC. Sociala utrymmen med öppen planlösning mellan vardagsrum och matsal med tre fönster i fil mot Karlavägen.

Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp och här stoltserar lägenhetens mycket vackra och fungerande kakelugn.

Matsal med plats för stort matbord som rymmer 10-12 personer. Ytterst stilrent kök med vita skåpluckor, arbetsbänk och stänkskydd i Carrara-marmor samt alla maskinella bekvämligheter. Köket ger också plats åt matbord och härifrån nås lägenhetens balkong. Balkongen är skyddad, ligger mot trevlig gård och har sol på både för- och eftermiddag.

Två sovrum där ett av rummen har platsbyggd garderobsvägg. God plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang i båda sovrummen.

Väl utnyttjat och mycket snyggt badrum i Carrara-marmor utrustat med golvvärme, takdusch, vägghängd WC samt tvättmaskin.

Förening

BYGGNADSÅR 

1882

FÖRENING

Bf Vega Nr.3 u.p.a.äger fastigheten  

RENOVERINGAR

Rörstambyte gathus 1986, gårdshus 2006 

El-central och -stigare 2020 

Uppvärmningssystem 2005 

Yttertak 1986, ommålades 2014, skorstensrenovering 2019 

Fasader mot innergård 2016, fasad mot gata 1986 

Fönster 2016 

Entré 2019, trapphus 2010 

Tvättstuga 2007 / 2018

Innergård 2011 

Inga större renoveringar är beslutade för de närmaste åren – det som är planerat för 2021 är att göra vissa kompletteringar av säkerhetsanordningarna på taket.

GEMENSAMA UTRYMMEN

Tvättstuga i källaren utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare 1 mangel och 1 torkskåp. Fin innergård med planteringar, snygg utomhusbelysning, sittgrupper och cykelställ under tak. Cykelrum i gårdshuset. 

TV OCH BREDBAND

Kabel-TV via ComHem, bredband via IP Onlys fibernät. 

 

 

 

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Andel i föreningen
5.87 %
Lägenhetsnummer
00004
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Våningsplan
1,5 av 4
Hiss
Ja
Förening
Bf Vega Nr.3 u.p.a.
Byggnadsår
1882
Energiprestanda
135 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
800 kr/mån
Försäkring
625 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 425 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister