Mer info

Spektakulär våning på Karlaplan 2 A juridisk person kan köpa

Karlaplan 2 A – Östermalm

Boarea 107 kvm Rum | Våning 4 rok | 2
Pris Såld Avgift 5 695 kr / mån

På Karlaplan 2 A ligger detta synnerligen väldisponerade och vackra boende. Våningen har två stora balkonger mot innergården i norr och söder. Tre sovrum och två badrum. Kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning som känns generös och lyxig. Varje beståndsdel i våningen är vald med omsorg. Eleganta material som håller länge och åldras med värdighet löper som en röd tråd. Ett boende som skapar ett lugn och harmoni. Generös takhöjd om ca 3,40 m och öppna ytor ger en atmosfär utöver det vanliga. Förening med låg belåningsgrad och god ekonomi.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall med säkerhetsdörr, platsbyggda garderober och marmorgolv från Carrara med golvvärme.

Intill hallen ligger det första av våningens två badrum. Smakfullt inrett med Carraramarmor på golv, dusch, toalett, handfat samt handdukstork och golvvärme. 

Kök, matplats och sällskapsrum i öppen planlösning med fantastisk rymd och underbart ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet med fin utsikt mot gården och utgång till stor balkong. 

Det stilrena köket har helintegrerade vitvaror, samtliga från Miele. Arbetsbänkar och stänkskydd i Carraramarmor. Gott om förvaring och vackra, tidlösa material. 

Tre bra sovrum. Rummen är belägna mot gården i norr samt två i söder, det ena med utgång till balkong. 

Ytterligare badrum i samma utförande som det övriga badrummet placerad i den privata delen av våningen. Här finns badkar, toalett, handfat och handdukstork. Tvättmaskin samt torktumlare.

Våningen har genomgående och återkommande material i internationell toppklass. 

Brf Karlaplan 2

Fastigheten Harpan 29 förvärvdes 2016. Fastigheten är en 3D-fastighet avstyckad från stamfastigheten Harpan 27.  Fastigheten består av gårdshus och ett gathus med tillhörande källare.

Antal bostäder: 17 st, mellan 45kvm-374kvm i storlek.

Soprum finns i portiken.

Allmänt

Karlaplan 2 består av två hus; Telegrafhuset, som ligger i gatuvinkeln mot Karlaplan och Styrmansgatan, och Ateljén som är ett fristående hus på innergården. Byggnaden är gulklassad, vilket betyder att den har ett visst kulturhistoriskt värde. Telegrafhuset byggdes av Telegrafverket mellan 1917-1922 och var en viktig knytpunkt i det växande telegrafnätet. Under denna tid var Looström Gelin med och ansvarade för projekteringen av konstruktionshandlingar.

Idag har byggnaderna transformerats till personligt boende med exklusiv, internationell atmosfär. Totalt har byggts 17 lägenheter som erbjuder öppna våningsplan med generösa ytor, högt i tak och höga fönster med ljusinsläpp i samtliga rum.

Den välkända inredaren Lotta Agaton har här tillsammans med arkitektkontoret Semrén & Månsson skapat en modern och funktionell bostad i en för Stockholm unik före detta industrilokal. Stora öppna sällskapsytor. Upp till tre sovrum och två badrum. 

Läs mer på www.karlaplan2.se

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
4.765000 %
Lägenhetsnummer
A1202
Ingår i avgiften
värme, VA, Bredband
Våningsplan
2
Hiss
Ja
Förening
Brf Karlaplan 2
Byggnadsår
1917-1922 (Total ombyggnad 2017)
Energiprestanda
95 kWh/Kvm och år

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister