Mer info

Optimalt läge och 0-avgift

Grevgatan 5 – Östermalm

Boarea 72 kvm Rum | Våning 2.5 rok | 5/5
Pris Såld Avgift 0 kr / mån

Med synnerligen eftertraktat läge, högst upp i vacker fastighet med 0-avgift, återfinns detta högklassiga hem. Vindsvåningen har nyligen totalrenoverats i sin helhet och är i mycket fint skick. Föreningen är skuldfri och har bra lokalintäkter. Välkommen till ett hem utöver det vanliga med absolut närhet till såväl Djurgårdens grönska som Stureplans rika utbud.

Bilder

Beskrivning

Förening

BYGGNAD

Byggnadsår 1900.

RENOVERINGAR

Fastigheten är i mycket gott skick och inga större renoveringar är på gång. Förbättrings- och underhållsåtgärder sker kontinuerligt.

FÖRENING

Brf Krabaten 9 äger fastigheten Krabaten 9. I föreningen finns 18 bostadsrätter samt 3 lokaler med hyresrätt och 1 lokal med bostadsrätt. Verksamheterna som bedrivs i lokalerna är Vinkällaren Grappe, Litauens ambassad och en psykiatrisk mottagning. Skuldfri föreningen. Föreningen klassas som äkta.

ÄGANDE

Juridisk person godkänns inte av föreningen. Delat ägande med förälder kan diskuteras.

MÅNADSAVGIFT

0 kr.

FÖRRÅD

Integrerat i bostaden.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Innergård, barnvagnsrum, cykelrum och tvättstuga. 

TV OCH BREDBAND

Kabel-TV, basutbud via Com Hem och bradband via fiber.

ÖVERLÅTELSE-/PANTAVGIFT

Ingen överlåtelseavgift eller pantavgift tas ut. 

Lägenheten

Våningen är renoverad i sin helhet 2016/17 och hemmet har en utmärkt disposition samt mycket trevligt skick.

Interiört välkomnar rymlig hall, med god förvaring, som öppnar upp mot våningens sociala delar. I direkt anslutning till hallen återfinns rum med flexibelt användningsområde, väl lämpat som barnrum, gästrum, arbetsrum eller som generöst dressingroom. Hemmets förråd om ca 3 kvm är integrerat i detta utrymme, ej inräknat i angiven boarea.

Stilrent badrum med dusch och gediget dubbelhandfat.

Det stora vardagsrummet rymmer generös umgängesdel och har en naturlig matplats i anslutning till det integrerade köket med komplett maskinell utrustning och social barfunktion.

Sist ut följer rofyllt och rymligt sovrum med hel garderobsvägg.

Välkommen till ett härligt boende högst upp i vacker och ytterst välbelägen fastighet på Grevgatan 5.

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.76 %
Lägenhetsnummer
00010
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV
Våningsplan
5/5
Hiss
Ja (Hiss till 4 tr)
Förening
BRF Krabaten 9
Byggnadsår
1900

Driftkostnad

El
300 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Driftkostnader totalt
500 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister