Mer info

Nyrenoverad och välplanerad 4:a med balkong

Grev Turegatan 58 – Östermalm

Boarea 122 kvm Rum | Våning 4 rok | 3
Pris Såld Avgift 2 823 kr / mån

Invid Karlavägen ligger denna klassiska Östermalmsvåning i modern tappning, utrustad med alla de attribut du som medveten spekulant kan önska. Mycket väl genomtänkt planlösning med rum i fil, högt i tak, balkong, öppen spis, stuckaturer, spegeldörrar, parkettgolv, stora fönster, generöst vardagsrum, specialdesignat kök med matplats, 3 sovrum, badrum, duschrum. Mycket smakfullt inredd med högklassiga materialval.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Rymlig entréhall och helkaklad gästtoalett med dusch. Stort ljust vardagsrum med höga fönster och öppen spis. Intilliggande specialdesignat kök från Asplund, träluckor målade i vacker varmgrå färg och matplats för 8-10 personer. Bänkskivor och stänkskydd i carraramarmor, ångugn från Electrolux, kyl och frys från Smeg, kolfilterfläkt. I fil med vardagsrummet och köket ligger även ett sovrum/arbetsrum. Mot gården bjuds privat del med ett barnrum samt master bedroom med balkong och intilliggande badrum helkaklat i carraramarmor. Fristående badkar med dusch, badrumsinredning från Swoon samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare, golvvärme. Platsbyggda garderober med bra förvaringsmöjligheter. Genomgående vacker ekparkett, högt i tak, stukatur samt höga materialval. Inbyggda högtalare i vardagsrum och badrum. Våningen är totalrenoverad 2015.

BRF

Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag som bildades 1985 och förvärvade 2004 fastigheten Rådjuret 6 inom Hedvig Eleonora församling i Stockholm. Förenings fastighet, belägen på Karlavägen 57, Grev Turegatan 58 och Grev Turegatan 60, består av två femvånings gathus med källare samt två gårdshus med fyra respektive två våningsplan. I fastigheten finns totalt 24 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 11 lokaler med hyresrätt. Total bostadsyta är 3 277 kvm och lokalytan är totalt 650 kvm. På gården finns en liten gräsmatta, cykelställ, sittgrupp samt access till gemensam tvättstuga. Vinkällare finns i huset. 

Föreningen har 3 parkeringsplatser och 2 garageplatser, kön administreras av AB Rådstornet som är ekonomisk förvaltare. För den tekniska förvaltningen ansvarar Adamsbergs Fastighetsförvaltning.

Underhåll

2017 Nytt soprum, säkerhetskameror i samtliga entréer, takomlläggning på gårdshuset samt återskappande av vinkällare och ny gräsmatta på gården.

2012 Värmeprodukktion (Fjärrvärme), Värmedistrubition, Circ.Pump. Ventiler

2007 Fasad

2007 Avloppstammar

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
3.69 %
Lägenhetsnummer
01933
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
3
Hiss
Ja
Förening
Brf Rådjuret 6
Byggnadsår
1880
Energiprestanda
141 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
300 kr/mån
Försäkring
300 kr/mån
Övrigt
149 kr/mån
Driftkostnader totalt
749 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister