Mer info

Settergatan 3 – Norra Djurgårdsstaden

Boarea 113 kvm Rum | Våning 4.5 rok | 0 av 7
Pris Såld Avgift 5 329 kr / mån

På entréplan ligger denna välplanerade 4:a om ca. 113,5 kvm med en fantastisk takhöjd som vid sin högsta punkt mäter ca. 5,5 m. Kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning med utgång till en av bostadens två uteplatser. Den andra uteplatsen har utgång från det större sovrummet. Totalt 3 sovrum i bostaden, två badrum varav ett med badkar, det andra med dusch, TM och TT.

Bilder

Beskrivning

Brf Djurgårdsvyn

Brf Djurgårdsvyn är miljöklassat och ritat av Thomas Sandell som är en av Sveriges mest uppmärksammade arkitekter och formgivare. Lägenheterna har en omsorgsfullt utvald inredning som till stora delar är specialdesignad av Thomas för att gå hand i hand med husets omgivningar. Allt skapat med stort fokus på originaldetaljer och formspråk präglat av materialval där skandinavisk estetik i ask och alm är framträdande. Resultatet är ett hus som kommer att åldras med värdighet och bara blir vackrare med åren. Välkommen hem till en ny klassiker.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
2.3683 %
Lägenhetsnummer
201
Ingår i avgiften
Värme, kallvatten
Våningsplan
0 av 7
Hiss
Ja
Förening
Brf Djurgårdsvyn
Byggnadsår
2021

Planritning

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister