Mer info

Familjevåning med härlig rymd

Norra Agnegatan 38 – Kungsholmen

Boarea | Biarea 182 kvm | 22 kvm Rum | Våning 5 rok | 6 av 6
Pris Såld Avgift 6 847 kr / mån

Fantastisk vindsvåning med en totalyta om ca 204 kvm fördelat på generösa sällskapsytor med ca 4 m till nock, stort, öppet kök, upp till fem möjliga sovrum samt två badrum. Hiss direkt in i våningen. Härlig terrass med helglasat vikparti mot vardagsrum och kök och strålande utsikt över takåsarna i två väderstreck. Mycket välskött fastighet anno 1906 med stabil och väldigt lågt belånad förening.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Välkomnande entré med mörkgrått golvklinker, plats för avhängning samt en stor klädkammare. Hiss direkt in i våningen samt entré med säkerhetsdörr till trapphuset.

Stort sällskapsrum med matsal och kök i öppen planlösning samt vacker öppen eldstad. Fantastisk rymd med en takhöjd om ca 4 m till nock med synliga takbjälkar och stor terrass med helt öppningsbart vikparti i glas.

Det stilrena köket har generösa bänkytor i svart granit, infälld induktionshäll, ugn, microvågsugn, helintegrerad diskmaskin samt stor kyl/frys med ismaskin (Smeg).

Bibliotek/alternativt sovrum ligger intill sällskapsrummet.

Stort, lyxigt badrum med spakänsla, helkaklat i vitt och med svart granitkeramikgolv. Dubbelhandfat på kommod med inbyggda spegelskåp ovan, stort bubbelbadkar vid fönsterkupan med utsikt samt med väggmonterad 40 tums TV ovan. Generöst duschutrymme med glasbetongvägg. Handdukstork och wc.

Två bra sovrum mot Norra Agnegatan, varav det ena med garderobsvägg och det andra med platsbyggda skåp.

Stort master-bedroom med avstyckningsbar del för att skapa ytterligare sovrum vid behov, alternativt kontor, gym eller ateljé. Generös klädkammare samt ett ytterligare badrum med wc, handfat på kommod samt tvättpelare. Har fanns tidigare en dusch vilken lätt kan återistalleras genom att ta bort tvättpelaren.

Våningen har genomgående infälld ledbelysning i taken, Bose surround-sound system, vattenburen golvvärme, matt-lackad enstavsparkett i ek och ett härligt ljusinsläpp genom flertalet stora fönster i två väderstreck.

 

 

 

Brf Åkermannen 1

Bostadsrättsföreningen förvärvde fastigheten 2002. Den totala byggnadsytan uppgår till 1 648 kvm, varav 1 378 kvm utgör lägenhetsyta och 270 kvm lokalyta. 

Föreningen klassas som ett äkta privatbostadsföretag. Föreningen äger inte marken utan hyr den av Stockholms kommun via tomträtt. Nuvarande tomträttsavgäld är 194 700 sek / år vilket motsvarar ca 100 % av taxvärdet på marken.

Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Brandkontoret.

Utförda renoveringar:

2006 - Balkongbyggnation

2007 - Uppgradering hissinstallation

2011 - Fönsterunderhåll

2013 - Takunderhåll

2014 - Ny entréport

2015 - Armaturer i trappuppgång, stamspolning.

2016 - Renovering av källare, sanering av lokal

2017 - Installation av fjärrvärmecentral, byte av radiatorventiler, byte av stamreglerventiler, värmejustering, ny OVK-besiktning med åtgärder och godkännande.

2018 - Renovering av trapphuset

 

Område

Ett fantastiskt bra läge med vackra miljöer. Här finns lugnet beläget intill den glittrande Riddarfjärden och dess härliga promenadstråk men också trevliga grönområden som Rålambshovsparken och Kronobergsparken. Letar man efter pulsen så finner man även den runt hörnet med mysiga caféer och restauranger samt välsorterade mataffärer. På gatan finns två frukost/lunch-restauranger samt den mycket populära restaurang Agnes.
Kommunikationerna till och från Fridhemsplan är mycket god. Bussar i samtliga riktningar och tunnelbanan med grön och blå linje. (Buss 1 går precis runt hörnet och några kvarter bort buss 3 och 4).
Denna delen av Kungsholmen har gott om restauranger och butiker. Västermalmsgallerian har förgyllt såväl trivsel som shopping i området kring Fridhemsplan. 

Kommunikationen är fantastisk bra efter denna adress. Man finner T-bana Rådhuset ca 100 m från lägenheten. Om man hellre vill åka grön eller blå T- banleinje finner man dessa på Fridhemsplan på ca 350 meters avstånd. Här finns också busslinje 1,3 och 4 med flera. Promenadavstånd in till city och Centralen/ Cityterminalen med såväl pendeltåg som Arlanda Express.

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
13.8300 %
Lägenhetsnummer
1021
Ingår i avgiften
Värme, V/A, bredband basutbud
Våningsplan
6 av 6
Hiss
Ja (Hiss direkt in i våningen)
Förening
Brf Åkermannen 1
Byggnadsår
1906 (Våningen byggdes 2008)
Energiprestanda
138 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
1 038 kr/mån
Försäkring
382 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 420 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister