Mer info

Penthouse med magisk vy över city

Kungsholms strand 109, 7 tr – Kungsholmen

Boarea 90 kvm Rum | Våning 5 rok | 7
Pris Såld Avgift 5 080 kr / mån

Penthouse living i bästa New York stil. Magisk vy över city, Karlbergskanalen och Vasastan. Höga spröjsade fönster samt franska dörrar ut till terrass om ca 45 kvm i tre väderstreck. Magnifik takhöjd på 3,20 m ger ateljékänsla. Börja med frukost i morgonsolen, middag i kvällssolen och avsluta med solnedgång, allt är möjligt och tillgängligt på denna terrass! Mycket välplanerad våning med upp till tre sovrum. Det finns två badrum varav ett en-suite med master bedroom som också har en walk-in closet. Välskött förening med trevlig innergård i fastighet från 1997.

Bilder

Beskrivning

Interiör

Den stora hissen går hela vägen upp till våningsplanet. Välkomnande och möblerar entré/hall. Gott om plats för avhängning samt inbyggt städskåp.

Magnifik vy möter dig när du kliver in i vardagsrummet. Två fönster samt franska dörrar ut till terrassen med vy över city, Vasastan och Karlbergskanalen. Terrass om ca 45 kvm med både morgon-, eftermiddag- och kvällssol omsluter våningen. 

Master bedroom med en lyxig boudoir-känsla. Väggarna är klädda med en grå/svartskimrande sjögrästapet. Liten walk-in closet och badrum en-suite. Infällda spotlights i taket. Ett andra sovrum ligger i anslutning till hallen. Vackert runt fönster samt franska dörrar med utgång till terrassen. Hel garderobsvägg ger gott om förvaring. Ett tredje sovrum alternativt arbetsrum i anslutning till vardagsrummet. Härligt hörnrum med med två fönster.

Kök
Härligt kök med fönster mot Karlbergskanalen. Rejäla arbetsytor och gott om förvaring. Välrustat kök med induktionshäll, ugn, mikro, diskmaskin och kyl/frys, alla vitvaror från Miele.

Badrum
Badrum en-suite med master bedroom. Helkaklat badrum med dusch, handfat, vägghängd toalett, handduksvärmare och spegel infälld i kaklet.

Ett andra badrum vid entrén. Helkaklat med badkar, handfat, vägghängd toalett, handduksvärmare och spegel infälld i kaklet. Arbetsbänk i kalksten med överskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Miele.

Takhöjden är 3,20 m och de spröjsade fönstren är 2,15 m höga. Genomgående vitlaserad ekparkett. Våningen renoverad 2010-11 med nytt kök, vitvaror, golv och därefter ommålad.

Föreningen

Föreningen upplåter 60 lägenheter med bostadsrätt, fyra lägenheter med hyresrätt (dold tillgång) samt hyr ut 24 garageplatser och 2 förråd.

Välskött föreningen med god ekonomi. Genomförda och planerade renoveringar, se bifogad årsredovisning.

- Förråd i källare, ca 8 kvm.

- Tvättstuga en halvtrappa ner från gården på Ångströmsgatan 9.

- Cykel- & barnvagnsförråd i trappuppgången.

- Kabel-tv och bredband från Comhem eller Telia.

- Föreningslokalen kan utnyttjas som tillfälligt övernattningsrum (bäddsoffa för två, täcken och kuddar finns). Toalett och dusch, TV samt bredband finns. Föreningslokalen kan också utnyttjas för mindre sammankomster (högst 30 personer). För närvarande finns bord och 10 stolar.

- Föreningen har tecknat ett gemensamt bostadsrättstillägg för alla medlemmar. Enskild lägenhetsinnehavare behöver inte teckna detta till hemförsäkringen.

Föreningen har egen hemsida www.tegelpramen.se

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
650
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Våningsplan
7
Hiss
Ja
Förening
Brf Tegelpråmen
Byggnadsår
1997
Energiprestanda
119 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
250 kr/mån
Försäkring
300 kr/mån
Övrigt
149 kr/mån
Driftkostnader totalt
699 kr/mån

Dokument

Planritning

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister