Mer info

Etagevåning med terrass

Kungsgatan 86 – Kungsholmen

Boarea 125 kvm Rum | Våning 4 rok | 4 och 5
Pris Såld Avgift 6 474 kr / mån

I en vacker och välskött fastighet anno 1889, med hiss, återfinns denna etagevåning om 125 kvm med storslagen terrass där kvällssolen tittar fram. Våningen ligger högst upp i huset med välkomnande hall, två till tre sovrum, ett representativt vardagsrum, stort kök samt badrum med tvättpelare. WC på etageplan. Denna sällsynt väldisponerade våning med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Fastigheten är i gott skick, stambytt och lågt belånad. Här bor du nära till såväl City som Kungsholmens stora utbud av restauranger, caféer och strandpromenader.

Bilder

Beskrivning

BRF

Brf Härolden 32 är en äkta och välskött bostadsrättsförening som bildades 1993. Föreningen består av 19 bostadsrätter. Föreningen är stabil och välskött med god ekonomi och låg belåning (belåning endast cirka 500 000 kr den 31/12).

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig från 1995 till 2025. De stora renoveringarna har de bakom sig enligt följande:

1994/1995 Genomgripande renovering av fastigheten.

- Stambyte samt köks- och badrumsrenoveringar.

- Elinstallationen moderniserades.

- Ventilationsanläggningen byggdes om till mekanisk frånluft.

2010 Ombyggnad av vind i gathuset till lägenhetsyta.

2012 Målning av lägenhetsfönster samt balkongfönster utvändigt.

2013 Två nya automatiska portar (gathuset samt in från Kungsgatan).

2014 Ny hissfunktionalitet (hiss-mekaniken utbytt samt modernisering av hisskorg).

2016 Byte av värmecentralen.

2017 OVK

2018 Radonmätning genomförd.

2018 Hyreslägenheten ombildad till bostadsrätt samt avyttrad.

2019 Ommålning av tak gårdshus

2021 Renovering entréer, målning vid cykelförråd och dörrar innergård

Idag planeras inga större renoveringar. Det planeras heller inga avgiftsförändringar.

Föreningens medlemmar kan nyttja en gemensam tvättstuga på entréplan i gatuhuset, barnvagnsrum, soprum med glasåtervinning, grovsoprum samt en trevlig innergård med planteringar, uteplatser och grill.

TV levereras av Telenor och Bredband levereras av Bredbandsbolaget. En obligatorisk avgift för TV/bredband om 254 kr/mån betalas av varje medlem. Månadsavgiften för denna lägenhet är således 6474 kr/mån inkl. vatten, värme, balkongavgift, kabel-TV samt bredband.

Fastigheten är upplåten med tomträtt (se mer info i årsredovisningen). Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Botema Fastighets AB.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
12.84687 %
Lägenhetsnummer
00018
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Balkongavgift, Bastubud bredband och kabel
Våningsplan
4 och 5
Hiss
Ja
Förening
BRF Härolden 32
Byggnadsår
1889 (Ombyggnation 1994)
Energiprestanda
187 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
1 400 kr/mån
Försäkring
167 kr/mån
Driftkostnader totalt
1 567 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister