Mer info

Klassisk sekelskiftesvåning

Fleminggatan 21 – Kungsholmen

Boarea 168 kvm Rum | Våning 6 rok | 2 av 5
Pris Såld Avgift 6 825 kr / mån

Med centralt läge på Kungsholmen återfinns denna vackra sekelskiftesvåning där en mängd vackra originaldetaljer harmoniserar med moderna inslag och balkong i söder mot gården. Välkommen till ett smakfullt hem om 168 kvm fördelat på fem rum och kök i välskött fastighet anno 1907 med absolut närhet till allt man kan önska i form av butiker, restauranger, kommunikationer och härliga omgivningar.

Bilder

Beskrivning

Lägenheten

En generös hall med balkong om ca 5 kvm i rakt söderläge samt tre garderober välkomnar. Parkettgolv och målade väggar. Säkerhetsdörr klass 4.

Med högt läge mot gatan följer från hallen mot gatan två magiska salonger i fil. Det naturliga vardagsrummet i våningens mitt har härlig volym, fint ljus, dubbla höga fönster och genomgående vackra sekelskiftesdetaljer såsom väggfält, fiskbensparkett och hög bröstning.

Det andra rummet i fil lämpar sig mycket väl som master bedroom, här finns gott om garderober samt ett stort treluftsfönster. Målade väggar och trägolv. 

Mot rofylld gård följer från hallen i fil två utmärkta sovrum, båda med kakelugn, varav en är fungerande. Trägolv och målade väggar.

Innanför de tre sovrummen återfinns två badrum, båda med dusch samt en tvättstuga.

Serveringsgången med originalskåp leder vidare till modernt fullt utrustat kök med köksö med tillhörande rund matplats i tidigare trapphus. 

Innanför köket finns ytterligare ett sovrum.

Till bostaden tillhör ett förråd.

Föreningen

Brf Åkermannen 34 är en s.k. äkta bostadsrättsförening med god ekonomi, inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Föreningen består av 32 st bostadsrätter, 1 st hyresrätt samt 3 st lokaler.

Fastigheten är i mycket gott skick med utförda renoveringar enligt följande.

Målning av utsida fönster på gathuset mot gården 2014

Installation av ny varmvattenberedare 2014

Spolning av stammar 2011

Trapphus i gårdshuset 2011

Innergården 2010

Trapphus i gathuset 2008

VA-stammar i gathuset 2008

Tvättstugan 2008

Takrenovering 2008

Stambyte 2008

Lägenheterna i föreningen värms upp med direktverkande el.

Gemensamma utrymmen i form av modern tvättstuga belägen i källaren som är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Gemensam innergård som sommartid möbleras med flera sittgrupper och grillar. Cykelparkering på gården.

Kabel-tv (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Bredband via ComHem.

Barnvagnsförråd finns i trapphuset.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
0.0667610
Lägenhetsnummer
07631-0021
Ingår i avgiften
VA & kabel-tv (basutbud)
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja
Förening
BRF Åkermannen 34
Byggnadsår
1907
Energiprestanda
297 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
1 667 kr/mån
Försäkring
333 kr/mån
Övrigt
62 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 062 kr/mån

Dokument

Planritning

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister