Mer info

Unik våning invid Tessinparken med 4 balkonger

De Geersgatan 16 – Gärdet

Boarea 158 kvm Rum | Våning 8 rok | 4
Pris Såld Avgift 8 000 kr / mån

Smakfull funkisvåning om 158 kvm i välskött fastighet från 1935 invid Tessinparken. Här finns stora sällskapsytor med härligt ljus, två fungerande öppna spisar och vacker originalinredning à la 30-talet som bidrar till bostadens mycket inbjudande och estetiska utformning. Våningen omgärdas av fyra väl tilltagna balkonger med sol från morgon till kväll och en vacker utsikt ges över den rofyllda Tessinparken. Här finns även fyra möjliga sovrum, två badrum och för närvarande finns även två kök där det ena kan byggas om till sovrum vid behov. Välkommen till en stilfull våning med mycket karaktär.

Bilder

Beskrivning

BRF

Brf Internationalen 6 upplåter 40 lägenheter med bostadsrätt och två lokaler med hyresrätt. Byggnaden uppfördes 1935. Föreningen har en gemensam tvättstuga och ett cykelförråd i källaren. Överlåtelse- och pantavgift tas ut enligt föreningens stadgar med 2,5% resp. 1% av basbeloppet. Överlåtelseavgift betalas av förvärvaren. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar. Juridisk person godkänns ej. Ett obligatoriskt tillägg för kabel-tv tillkommer om 94 kr per månad.

Utförda renoveringar:

2017 installerades fiber i samtliga lägenheter. 2015 byttes torkskåp, torktumlare, utloppsventiler i kök och en OVK-besiktigning genomfördes. 2014 installerades en tryckstegringspump för vatten, en ny sopanläggning samt att byte gjordes av köksstam (stora 2-orna). Man installerade även vattenrening i värmesystemet och bytte ut fastighetens låssystem. 2012 installerades värmekabel i hängrännor och stuprör, ny elstigare i hisschakt till central på vinden, ny tvättmaskin samt utbyte av element i hyreslokal. 2011 installerades aspiratorer m.m för att förbättra ventilation på vinden. 2010 utförde man en reparation av tak jämte fasad. 2009 gjordes en tilläggsisolering under den platta delen av taket samt en målning av fönsterbågar. 2007 utfördes besiktning och reparation rökgångar till öppna spisar samt reparation piskbalkong efter läckage. 2005 byttes bromsmotor till hissen ut. 2004 utfördes test ang. aluminatcement i källaren, man utförde stambyte i alla badrum och toaletter samt bytte ut horisontella källarstammar. Även elarbeten och målning i källaren samt reparation av tak genomfördes. 2002 installerades säkerhetsdörr lilla lokalen och 2001 till stora lokalen. 1999-2000 renoverades fasad och balkonggolv, nya balkongräcken monterades, elstigar byttes ut samt installation av säkerhetsdörrar till lägenheterna .

Område

Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Närhet till kommunikationer, shopping och all tänkbar service, men även till Gärdets och Djurgårdens möjligheter till rekreation.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Andel i föreningen
5.739 %
Lägenhetsnummer
16425 + 16424
Ingår i avgiften
Värme, Vatten, Kabel-TV (obligatorisk tillägg om 94kr/mån)
Våningsplan
4
Hiss
Ja
Förening
BRF Internationalen 6
Byggnadsår
1935
Energiprestanda
153 kWh/Kvm och år

Driftkostnad

El
240 kr/mån
Försäkring
350 kr/mån
Gas
270 kr/mån
Driftkostnader totalt
860 kr/mån

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister