Mer info

Suite

Norrbackagatan 49 C – Vasastan

Boarea 76 kvm Rum 3 rok
Pris 7 800 000 kr / bud Avgift 5 232 kr / mån

Denna ljusa genomgående suite på 3 tr är 3 RoK och kännetecknas av fina siktlinjer, genomtänkta rumssamband och noga utvalda material. Den har utblickar åt tre håll, en möblerbar balkong mot den gröna gården och fransk balkong i söder. Vardagsrummet har hörnläge, och ytorna har optimerats för att ge utrymme åt det sociala livet. Stora fönsterpartier ger fina ljusinsläpp och går hela vägen ner till golvet av enstavig borstad parkett. Badrummet är helkaklat med en vågig keramik och extra hög golvsockel. Här finns golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Alla innerdörrar är klädda i ek och 2,30 m höga för ökad rymd. Bänkskivan i köket är av vacker kompositsten med elegant sockel mot väggen. Här finns även vitrinskåp med inbyggd belysning samt vitvaror av premiumkvalitet.

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister