Mer info

Sjötomt i sydvästläge

Stenslätten Värmdö

Boarea 245 kvm Rum 8 rok
Pris Pris på förfrågan

Utmed en glittrande blå spegel ligger vackra fastigheter på rad och blickar ut mot ett levande hav. Vi befinner oss vid en kustremsa utmed en del av Stockholms inlopp där gästande fartyg och skepp passerar dygnet runt. Fastigheten är om 7 113 kvm + ett eget vattenområde utanför stranden där ett rejält bryggdäck finns för större och flera båtar. Vid stranden står också ett trevligt lusthus med gott om plats för flera. Det finns två byggnader på fastigheten varav den större ligger närmare vattnet och stod klar år 2013. Byggnaden är i två plan, entréplan har 6,7 meter i takhöjd upp till nock och övrig takhöjd är 2,95 på entréplan. Genomgående ligger ett golv av breda massiva träplank, vissa väggar är smyckade av liggande panel i New Englandstil och det är stora vackra fönster och fönsterdörrar runt om. I köket står en rejäl spis av märket Smeg intill en vinkyl av märket Nor Cool, bänkskivor är av svart granit, diskmaskin är en Gorenje och kyl/frys är Siemens. Värmesystemet är genomgående vattenburen golvvärme från en fin värmekälla av märket Nibe. Det finns tre sovrum, två allrum, två badrum + en gäst-wc. Runt om mot vattnet är det stora terrasser och i anslutning står ett glashus för blommor och mysiga måltider under tak. Gästhuset är den ursprungliga huvudbyggnaden från 1965. Byggnaden är i 1 1/2 plan varav ca 60 kvm på övre planet och ca 20 kvm på nedre plan. Detta hus har på övre planet ett helkaklat badrum med golvvärme, tvätt- o torkmaskin, dusch, handfat och WC. Det finns två sovrum, ett allrum med en kamin samt ett litet kök med en kyl/frys, spis, bänksskiva av marmor, liten diskmaskin och en diskho av porslin. Huset har en mycket fin utsikt och en liten terrass mot sjösidan.  Övriga byggnader är två stora garage/förråd för bilar och båtar samt för övrig förvaring.

visning

Kontakta ansvarig mäklare för visning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister