Mer info

Charmfullt i Torekov

Torekov

Boarea 168 kvm Rum 6 rok
Pris Pris på förfrågan

Möjlighet att förvärva denna unikt charmiga fastighet, belägen vid Torekovs småbåtshamn - endast en kort promenad från stranden, torget och ett rikt utbud av trevliga restauranger. Förtrollande utsikt över både hav och hamn och Torekovs magnifika solnedgångar. Fastigheten har en förtjusande trädgård omringad av insynsskyddande murar och staket, med blommande buskar och träd som inkluderar rosor och hortensior. Gräsparti med plats för möbelgrupp. Disponerat över 168 kvm boa samt 315 kvm tomt. Husets kvadratmeter har utnyttjats maximalt vid renovering som utfördes 2018/19 med stor känsla för stil och rum med utsöka materialval i tapeter och inredning. Entréplan med matsal, vardagsrum, kök, badrum och två sovrum. Övre plan med badrum samt två sovrum varav ett med balkong. Underbar utsikt över havet och solnedgången från ovanvåningens balkonger. Garage samt parkering belagd med gatsten med plats för en bil. Båstad med sin utmärkta shopping och restauranger finns på 15 minuters avstånd. 

Bilder

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister