Mer info

Havsnära på Solsidan i Torekov

Hummervägen 1 – Torekov

Boarea | Biarea 152 kvm | 7 kvm Rum 5 rok
Pris 6 350 000 kr / bud Tomtarea 394 kvm

Välkommen till din drömbostad på Solsidan, där varje dag blir en upplevelse av naturens skönhet och lugnet från havets brus. Denna vinkelbyggnad omfamnar en generös och inbjudande uteplats med ett magnifikt trädeck, skapande en oas för avkoppling och samvaro. Detta 2-planshus bjuder på en modern och spännande arkitektur. Här möts du av en välplanerad öppen planlösning som ger rymd och ljus till varje hörn av hemmet tack vare de stora öppningsbara fönsterpartierna. Två till tre rymliga sovrum och två stilrena badrum erbjuder komfort och avskildhet för hela familjen. En smart tvättstuga och gott om förvaringsutrymme är planerade för att förenkla din vardag. På övervåningen finner du de stora sällskapsytorna där du kan njuta av gemenskap och underbara stunder med nära och kära. En storslagen terrass breder ut sig och erbjuder panoramautsikt över det vidsträckta havet och de grönskande åkrarna. Här kan du låta tankarna vandra fritt och låta dagarna övergå i kvällars stillhet med den vackra solnedgången som följeslagare. Med bara en kort promenad når du havet, Torekov Hotell och den pittoreska byn, där charmiga butiker och restauranger väntar på att upptäckas. Bjärehalvön lockar med sin storslagna natur och ett brett utbud av aktiviteter, från golfbanor till mysiga gårdsbutiker.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2021
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Värmepump
Fönster
aluminium beklädda 3-glas
Fasad
Trä
Tak
Papp
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
platta på mark
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft
Taxeringsvärde byggnad
2 592 000 kr
Taxeringsvärde tomt
809 000 kr
Taxeringsvärde totalt
3 401 000 kr

Planritning

Välkommen på visning

visning lördag, 8 juni 2024
Ring för tidsbokning, visningsmöjlighet hela dagen
Spara i min kalender

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister