Mer info

Privat på Solsidan Torekov

Tejstvägen 13 – Torekov

Boarea | Biarea 130 kvm | 45 kvm Rum 4 rok
Pris 12 500 000 kr / bud Tomtarea 896 kvm

Välkommen till denna insynsskyddade fastighet på Solsidan i sommarparadiset Torekov. Här, på en av de mest vindskyddade platserna i Torekov, syns havet och den vackra skeppskyrkan från entrétrappan. Med sin spännande design och konstruktion är detta hus, uppfört år 2020, något utöver det vanliga. Huset, som är platsbyggt med lösvirke och placerat på hög plint, har ritats av DAP Arkitektbyrå. Här finns tre sovrum, två badrum och separat tvättstuga. Vardagsrummet, med dess generösa rumshöjd, har tillsammans med köket i öppen planlösning ett fantastiskt ljusinsläpp. Från köket finns direkt utgång till den stora altanen och trädgården. Tomten, som är strax under 1.000 kvm i söderläge, angränsar till en allmän skog som ej kommer bebyggas. Frånluftsvärmepump från NIBE ger uppvärmning via vattenburen golvvärme i samtliga rum. Den vinterbonade friggeboden är den perfekta gäststugan. Om ett Attefallshus alternativt Bolundare önskas uppföras finns V/A och el förberett på fastighetens västra sida. Huset är i mycket gott skick. Välkommen till ett hem med effektiv disposition och trevlig trädgård i ett av Torekovs mycket eftertraktade villakvarter.

Bilder

Beskrivning

BYGGNADSSÄTT

Huset är platsbyggt i lösvirke med en unik plintkonstruktion med att få höjd på fastigheten. 

Huset har ångbroms som omsluter hela konstruktionen. 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2020
Byggnadstyp
Enplanshus
Uppvärmning
Nibe F750 Frånluftsvärmepump År 2021
Fasad
Trä
Tak
Plåt
Plåtarbete
Hängrännor i plåt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk
Taxeringsvärde byggnad
2 484 000 kr
Taxeringsvärde tomt
2 142 000 kr
Taxeringsvärde totalt
4 626 000 kr

Driftkostnad

El
900 kr/mån
Vatten/Avlopp
391 kr/mån
Sotning
100 kr/mån
Försäkring
888 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 278 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister