Mer info

Högt västerläge med båtplats

Framnäsvägen 4 – YsÄter

Boarea | Biarea 526 kvm | 220 kvm Rum 10 rok
Pris Såld Tomtarea 4 364 kvm

Med ett högt och fritt västerläge på lugn återvändsgata med bra bevakning samt med utsikt över vattnet, förmedlas nu denna familjepärla på attraktiva Framnäsvägen.  Stor, lummig och insynsskyddad sluttande trädgårdstomt med ekar, äppelträd, körsbärsträd och päronträd. Stenlagda uteplatser på husets baksida samt vid ena kortsidan med utgång från vardagsrummet, kvällssol och utsikt mot vattnet. Gångväg ner till nybyggd brygga som ägs av Framnäsvägens samfällighetsförening med 15 båtplatser, varav en tillhör fastigheten. Här bor man med närhet till natur, vatten Djursholms Torg, golf- och tennisklubb, skolor och goda kommunikationer.

Bilder

Beskrivning

Rumsbeskrivning

I harmoni med trädgårdstomtens sluttning är detta gedigna 50-talshus uppfört i tre plan och tre ytterligare souterrängplan.

Stor uppfart med plats för flertalet bilar samt ett integrerat garage med ingång till huset. Stor entré med golvklinker, klädkammare, gästrum, duschrum med wc samt ytterligare wc och intilliggande pannrum med verkstad. 

Trappa till första etaget. Här finns kontor med utgång till husets norra sida, tvättstuga, matförråd, bastu och dusch. Trappa till stort kök med matsal i öppen planlösning samt generös altan med utsikt mot vattnet. Köket byggdes 2006 och har integrerade vitvaror i rostfritt från Bosch, bänkskiva i marmor samt sopnedkast direkt till soprum intill garaget.

Intill matsalen, separerat av breda parskjutdörrar, ligger det spatsiösa vardagsrummet med öppen spis och utgång till husets södra sida med stenlagd uteplats.

En trappa upp ligger tre sovrum, varav ett med balkong mot vattnet och två med utgång till trädgården. Separat wc samt badrum med dusch, badkar och även här utgång till trädgården.

Två ytterligare våningsplan med ett sovrum samt wc på vardera. Näst högst upp finns även ett stort vindsförråd som med fördel kan integreras till boyta och högst upp finns krypvindsutrymme.

 

 

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1952
Byggnadstyp
Enfamiljshus
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
Kopplade tvåglasfönster
Fasad
Fasadtegel och puts
Tak
Taktegel
Bjälklag
Betong
Grund
Murar på betongsulor
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
5 600 000 kr
Taxeringsvärde tomt
13 000 000 kr
Taxeringsvärde totalt
18 600 000 kr

Driftkostnad

El
3 833 kr/mån
Vatten/Avlopp
682 kr/mån
Sotning
84 kr/mån
Renhållning
226 kr/mån
Försäkring
602 kr/mån
Driftkostnader totalt
5 428 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister