Mer info

Naturnära designdröm

Torsby skogsväg 20 – Torsby / Värmdö

Boarea 200 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 2 394 kvm

Efter ritningar av arkitekt Max Holst har Strömma Projekt skapat ännu ett snyggt och stilsäkert hem med stora arkitektoniska kvaliteter och välvalda detaljer. I de sjönära kvarteren i Torsby på Värmdö har man hittat en drömsk naturtomt i sydvästläge utan insyn från grannar. Under våren 2014 har man uppfört en exklusiv men diskret byggnad – en dröm för designintresserade. Välkommen till ett helt unikt boende nära bad- och båtplats, dagis, skolor och kommunikationer som tar dig till stan på knappt 30 minuter.

Bilder

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

Huset är uppfört i två plan med stomme i betong och har en boarea om totalt 176 kvm. Fasaden är målad i svart slamfärg och har specialbeställda plåtarbeten i mattsvart plåt. Påkostade detaljer som stora fönsterpartier och terrass i sibirisk lärk. Interiört är köksinredning och garderober utförd i teak, alla golv i gjuten och putsad betong med golvvärme.

 

Naturtomt om 2 394 kvm med mäktiga gamla granar, prunkande rhododendron och annan äldre växtlighet. Det finns gott om trevliga grannfamiljer men de syns inte från huset. Huset har carport för två bilar.

 

INTERIÖR

 

Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket har platsbyggd inredning i teak och maskinell utrustning av hög kvalitet. Vardagsrummet har dubbel takhöjd och fantastisk rymd. Härifrån nås den soliga terrassen. På entréplan finns även gästrum, badrum, tvättstuga och teknikrum.

 

En trappa upp finns tre sovrum, ett allrum och ett badrum med smart förvaring. Här kan lätt ytterligare ett sovrum skapas och längs hela södra fasaden finns en längsgående balkong. Master bedroom är stort och har eget dressing room med inredning i teak.

 

GÄSTHUS

Nyrenoverat äldre gästhus om 50 kvm med sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Perfekt för övernattande gäster, tonårsboende alternativt för uthyrning, hyresvärde ca 9 000 kr/mån.

 

OMGIVNING

Ett par hundra meter från tomten finns både badplats och båtplats. 500 meter från tomten finns busstation med buss till Slussen. I Hemmesta, fem minuter bort, finns dagis och skola. Det tar ca 20-30 minuter att köra in till stan.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2013
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
2-glas och 3-glas
Fasad
Puts/Trä
Tak
Papp
Bjälklag
Betong
Stomme
Lättbetong
Plåtarbete
Svart plåt
Grund
Gjuten betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt.
Ventilation
Frånluft med återvinning
Tv- internetutbud
Möjlighet till fiberanslutning
Taxeringsvärde byggnad
114 000 kr
Taxeringsvärde tomt
903 000 kr
Taxeringsvärde totalt
1 017 000 kr

Driftkostnad

Värme
750 kr/mån
El
333 kr/mån
Vatten/Avlopp
127 kr/mån
Samfällighet
333 kr/mån
Renhållning
133 kr/mån
Försäkring
333 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 011 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister