Mer info

Storängsvilla med pool och härlig utemiljö

Lindvägen 6 – Storängen

Boarea | Biarea 237 kvm | 70 kvm Rum 9 rok
Pris Såld Tomtarea 1 987 kvm

Med ett fritt och privat sydvästläge finns denna fina Storängsvilla. Huset byggdes 1931 på grunden från det ursprungliga huset som byggdes 1906 och har under åren uppdaterats och erbjuder idag ett modernt och välplanerat boende i Sveriges mest välbevarade villasamhälle från sekelskiftet. Här finns plats för en stor familj med många sovrum, stora sällskapsutrymmen och en plan trädgård med sol från morgon till kväll, pool, utekök och fritt läge mot den stora Ängen. Välkommen till ett klassiskt villaboende i det unika villasamhället Storängen, endast sju kilometer från Stockholm city.

Bilder

Beskrivning

RUMSBESKRIVNING

ENTRÉPLAN

Hall, gäst-wc, sovrum med eget handfat. Stort vardagsrum med öppen spis och burspråk i söder. Matsal med utgång till trädgården. Kök med inredning från Ekeby bruk och matplats. Separat köksentré.

ÖVRE PLAN

Här finns fyra sovrum, liten möblerbar hall, två badrum och dressing room.

INREDD VIND

Här finns ett stort sällskapsrum, idag barnens lekrum, samt ett litet pentry.

KÄLLARE

Gott om förrådsutrymmen, bastu, tvättstuga och pannrum.

TOMT

Plan gräsmatta med över hundra år gamla fruktträd. Stensatt terrass med pool, utekök, och en lekstuga. Carport med förråd.

STORÄNGEN

Storängens villasamhälle grundades kring förra sekelskiftet av och för högre tjänstemän som sökte sig från stadens ”osunda” bostäder. På stora tomter byggdes moderna villor ritade av dåtidens mest framstående arkitekter. Storängsborna äger tillsammans den stora ”Ängen” och alla har tillgång till Storängens Samskolas vackra festlokal, Storängens Lawntennisklubb och ett rikt föreningsliv. För mer info: http://www.storangen.se/

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1931
Uppvärmning
Bergvärme (2011)
Fasad
Trä
Tak
Tegel
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
4 043 000 kr
Taxeringsvärde tomt
6 600 000 kr
Taxeringsvärde totalt
10 643 000 kr

Driftkostnad

Värme
4 000 kr/mån
Vatten/Avlopp
750 kr/mån
Renhållning
292 kr/mån
Driftkostnader totalt
5 042 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister