Mer info

Modern villa i vacker sekelskiftesstil

Krokvägen 14 – Storängen

Boarea 210 kvm Rum 7 rok
Pris Såld Tomtarea 1 925 kvm

Högklassig villa om 210 kvm i attraktiva Storängen, med fint läge och en grönskande trädgård i bästa sydvästläge. Detta genomarbetade hem stoltserar med generösa sällskapsytor med högt i tak i varje våningsplan, vackra fönsterpartier och fina materialval. Entréplanet erbjuder stort vardagsrum, kök med anslutande glasad matplats, vardagsrum, arbetsrum, badrum samt tvättstuga. En trappa upp finns privat sfär i form av allrum, tre sovrum, varav ett med en stor balkong och ett badrum. Därutöver avskilt förråd/carport. Välkommen till ett klassiskt boende i det unika villasamhället Storängen, endast sju kilometer från Stockholm city.

Bilder

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

FASTIGHETSBESKRIVNING

Tre sovrum på övre plan varav ena med utgång till en stor balkong i söderläge. Allrum med stora fönsterpartier, även i detta rum finns utgång till balkongen. Två badrum, ett på övre plan med träbadkar och ett på nedre plan, båda utrustade med wc, dusch, handfat samt golvvärme. På nedre plan finns ett kök från Ballingslöv utrustat med, induktionshäll, diskmaskin, ugn, micro, kyl/frys och vinkyl. I anslutning till köket finns ett glasat matrum med ett vackert öländsk kalkstensgolv och utgång till uteplats. Generöst vardagsrum med kamin, stora fönsterpartier och utgång till uteplats. Sovrum/arbetsrum. Tvättstuga utrustad med tvättmaskin LG 7kg/ och torktumlare LG 8kg. Hall med klinker. Golvvärme på hela nedre plan.

UTEPLATS

Två stenlagda uteplatser, ena i anslutning till vardagsrummet med söderläge och andra i anslutning till glasade matrummet i västerläge. 

ÖVRIGA BYGGNADER 

Garage/förråd 40-50 kvm som ger plats för en bil samt singelgrus utanför entrén med plats för två bilar. 

Renoveringar

Byggår 1998

Ombyggnadsår/Renoveringsår

2006/2007 Glasat matrum + inbyggd entré

2018 Fasad ommålad , då även vindskivor sågs över.

2018 Takbeklädnad tegel/plåt rengjord 

2017 Badrum, delvis 

Ytskikt, löpande

2019 Kök

Utrustning kök:

2017 Induktionshäll

2019 Diskmaskin

2017 Ugn

2019 Micro

2016 Kyl/frys

2019 Vinkyl

 

STORÄNGEN

Storängens villasamhälle grundades kring förra sekelskiftet av och för högre tjänstemän som sökte sig från stadens ”osunda” bostäder. På stora tomter byggdes moderna villor ritade av dåtidens mest framstående arkitekter. Storängsborna äger tillsammans den stora ”Ängen” och alla har tillgång till Storängens Samskolas vackra festlokal, Storängens Lawntennisklubb och ett rikt föreningsliv. För mer info: http://www.storangen.se/

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1998
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Panna/luftvärmepump
Fönster
Hälften fasta isoleringsglas med lös utanpåliggande spröjs och hälften allmogefönster med äkta spröjs.
Fasad
Trä
Tak
Tegel/Plåt
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Platta på mark
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk
Tv- internetutbud
Fiber, Bredbandsbolaget
Taxeringsvärde byggnad
4 416 000 kr
Taxeringsvärde tomt
6 400 000 kr
Taxeringsvärde totalt
10 816 000 kr

Driftkostnad

El
1 786 kr/mån
Vatten/Avlopp
627 kr/mån
Försäkring
644 kr/mån
Driftkostnader totalt
3 057 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister