Mer info

Arkitektritat hem med magiskt poolområde

Långängsvägen 58 – Stocksund

Boarea | Biarea 270 kvm | 22 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 1 842 kvm

Med eftertraktat läge i Stocksund återfinns detta högklassiga och arkitektritade boende om totalt 292 kvm. Villan som uppfördes 2011 karaktäriseras av påkostade materialval och härligt ljus tack vare stora glaspartier som även ger fantastisk utblick över vackra natursköna omgivningar. Huskroppen är vinklad och skapar mot berget en helt privat uteplats med pool som bokstavligen talat badar i sol. Interiört bjuds generösa sällskapsytor, 4-5 sovrum och flera trivsamma uteplatser som sammantaget gör detta hem till något utöver det vanliga. En minutiöst utformad trädgård om 1892 kvm och tillhörande båtplats runt hörnet fulländar helheten.

Bilder

Beskrivning

Disposition

Detta synnerligen gedigna hus disponeras i tre plan.

I entréplan välkomnar hall som via ektrappa leder både upp och ner till de övriga våningarna. I anslutning finner man inre hall bestående av praktiskt kapprum och gäst-wc. En privat avskild sektion utgörs av tre utmärkta sovrum i fil tillsammans med ett väl tilltaget mosaikinklätt badrum med dubbla handfat, toalett och dusch.

En trappa upp följer en väl tilltagen social yta med fullutrustat kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning. Rummet är ljust med härlig volym och härifrån öppnar magnifika glasdörrar upp mot det privata poolområdet som omges av ett stort trädäck som vetter i optimalt sydvästläge.

Högst upp i huset kommer en privat sfär. Master bedroom har walk in closet, balkong som vetter mot söder med en strålande vy över omgivningarna och ett rymligt badrum ”en suite”. Sovrummet nås via centralt allrum som även leder till ett flexibelt rum väl lämpat som arbets-/tv-rum eller ytterligare sovrum.

I souterrängplanet ligger ett stort allrum centralt. I anslutning finns en väl tilltagen vinkällare. Här finns även pannrum, tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare och slutligen även en bra klädkammare.

Sammantaget ett högkvalitativt boende väl lämpat för såväl umgänge med familjen som representativa sammanhang. Det soliga och helt skyddade poolområdet, där man även har möjlighet att bygga poolhus, ger en extra dimension som i sin tur förstärks ytterligare av närheten till Lilla Värtans vatten som man alltid har access till via den tillhörande båtplatsen. Välkommen att avnjuta det bästa av Stocksund på attraktiva Långängsvägen.

Besiktningsprotokoll, energideklaration och uppmätning finns att tillgå på förfrågan.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2011
Byggnadstyp
Tvåplanshus med souterrainvåning
Uppvärmning
Bergvärme
Energiprestanda
55 kWh/Kvm och år
Fasad
Puts och träpanel
Tak
Alu-Zink
Bjälklag
Betong, trä
Stomme
Trä
Grund
Betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft
Taxeringsvärde byggnad
5 800 000 kr
Taxeringsvärde tomt
7 800 000 kr
Taxeringsvärde totalt
13 600 000 kr

Driftkostnad

Värme
2 382 kr/mån
El
1 173 kr/mån
Vatten/Avlopp
912 kr/mån
Renhållning
307 kr/mån
Försäkring
676 kr/mån
Driftkostnader totalt
5 450 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister