Mer info

Modern högt belägen familjevilla

Rödingvägen 6B – Sticklinge

Boarea 211 kvm Rum 7 rok
Pris Såld Tomtarea 753 kvm

Högt belägen familjevilla med sol från morgon till kväll i barnvänliga kvarter. Ett välkomnande mycket väl omhändertaget hem med genomgående fina materialval. Exceptionellt bra disposition med två rymliga sällskapsdelar, eldstad och stort kök i anslutning till de fina uteplatserna i sydväst. En villa som verkligen tilltalar en barnfamilj med fem bra sovrum, två fräscha badrum och mycket gott om förvaring. Den lättskötta och insynsskyddade tomten skapar en harmonisk oas perfekt för avkoppling och lek, samt inbjuder till tankar på pool. På tomten finns ett förråd om 13 kvm, isolerat och med el indraget. För den som önskar kan förrådet förstoras till ett attefallshus eller garage. Läget i Sticklinge kan inte bli bättre med närhet till stranden, badbryggor, skog, belysta löpspår, båtklubb samt tennis- och golfbana, därtill utmärkta kommunikationer och populära skolor på gångavstånd. Varmt välkomna på visning.

Bilder

Beskrivning

Renoveringar i urval

Arbetshörna på övre plan byggdes 2020
Fasaden målades 2021.
Ytskikt har renoverats löpande.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2009
Byggnadstyp
Tvåplans villa
Uppvärmning
Vattenburen värme från frånluftsvärmepump
Energiprestanda
82 kWh/Kvm och år
Fönster
3-glas isoler
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Plåtarbete
Aluzink
Grund
Gjuten betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Mekanisk frånluft
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
4 587 000 kr
Taxeringsvärde tomt
4 801 000 kr
Taxeringsvärde totalt
9 388 000 kr

Driftkostnad

El
2 133 kr/mån
Vatten/Avlopp
215 kr/mån
Renhållning
300 kr/mån
Försäkring
374 kr/mån
Driftkostnader totalt
3 023 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister