Mer info

Sjötomt i Skurusundet

Kungsborgsvägen 4 – Skurusundet

Boarea | Biarea 123 kvm | 22 kvm Rum 4 rok
Pris Såld Tomtarea | Vattenarea 1 009 kvm | 1 627 kvm

Fantastisk sjötomt i Skurusundet med stor brygganläggning och charmigt renoverat hus. Här bor man privat och ogenerat på återvändsgata med sol hela dagen och direkt sjökontakt på flertalet uteplatser och terrasseringar. Huvudhuset i tre plan med stor charm och möjlighet till expandering är nyligen renoverat och moderniserat. Till huset finns förutom ett bra gästhus även förråd och en trevlig sjöstuga med bastu. Den stora bygganläggningen om ca 70 kvm med plats för flera båtar och segelbåtsdjup är den naturliga samlingsplatsen om sommaren med sol från morgon till 19:30. Skyddad trädgårdstomt med fruktträd och buskar samt närhet till Cirkusparken med lekpark, gräsytor, fotbollsplan, tennis och utegym. Här bor man även nära kommunikationer och gångavstånd till skola och förskola. Ett unikt tillfälle att förvärva en äkta sjötomt i Skurusundet med allt man kan önska.

Bilder

Beskrivning

FASTIGHETEN

På äkta sjötomt med sol från morgon till kväll och generös brygganläggning. Vacker fastighet anno 1922 i gott skick som varsamt renoverats till dagens moderna standard.

Välkomnade hall med avhängning och badrum samt direkt access till kök med öppen spis och matsal med fantastisk utsikt. Här bjuds man in i husets hjärta och dras mot altanen och den underbara sjöutsikten över Skurusundet. På övre plan med access från hallen finns två bra sovrum, klädkammare och ytterligare ett helkaklat badrum. Från matsalen når man vardagsrummet på nedre plan med möjlighet till ett ytterligare sovrum. Här finns som på alla plan en generös balkong/altan med härlig sjökontakt och bra solläge. Sammantaget ett väldigt välplanerat och charmigt hus.

Fastigheten är uppförd 1922 och har sedan 2019 kommunalt VA. I den nya detaljplanen ges möjlighet för en utbyggnad från dagens 70 kvm BYA till 110 kvm BYA.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1922 (Totalrenovering 2008-2009)
Byggnadstyp
1,5 planshus med källare
Uppvärmning
Direktverkande el & Luft/luftvärmepump
Energiprestanda
443 kWh/Kvm och år
Fönster
1-glas samt 2-3 glas
Fasad
Trä
Tak
Plåt
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Plåtarbete
Lackerad plåt
Grund
Torpargrund & plintar
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Ventilation
Självdrag
Tv- internetutbud
ADSL
Taxeringsvärde byggnad
1 149 000 kr
Taxeringsvärde tomt
8 400 000 kr
Taxeringsvärde totalt
9 549 000 kr

Driftkostnad

El
3 125 kr/mån
Sotning
125 kr/mån
Försäkring
750 kr/mån
Driftkostnader totalt
4 000 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister