Mer info

Modernt lantliv i vacker miljö nära stan

Listuddsvägen 103 – Skarpnäck

Boarea 400 kvm Rum 13 rok
Pris Såld Tomtarea 18 440 kvm

I vackra Flatens naturreservat vid sjöns norra strand återfinns Listuddens gård anno 1754, ett modernt lantligt boende med närhet till stan. Här huserar man i huvudbyggnad om ca 400 kvm invid sjön där gammalt och nytt harmoniserar tack vare ett enhetligt arkitektoniskt grepp. Gäster, eller hyresgäster om man så önskar, har på behörigt avstånd två mindre hus att tillgå och därutöver finns stallbyggnad med bland annat fyra boxar. Uthyrning av gästhus samt stall genererar närmare 500.000 kr/år! Välkommen till ett naturskönt boende i exklusiv utformning endast 11 km från stan, med tunnelbana och busshållplats på gångavstånd.

Bilder

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

Huvudbyggnadens äldre del från 1700-talet totalrenoverades och byggdes till 2012 för att sedan utgöra ca 400 kvm. Interiört bjuds bland annat exklusivt kök från Kungsäter Kök, utrustat med två diskmaskiner, två diskhoar, avfallskvarn, kokande vatten, kylrum, kylskåp, induktionshäll och ugn. Tvättmaskin och torktumlare från Miele. Golv i trä, sten och kolmårdsmarmor. Golvvärme i nya delen. Sutterrängplan i nya delen samt två plan i övriga byggnader som knyts samman av glasad portal. Hänförande vy över vattnet var man än är i huset.

Övriga byggnader:

Garage för två bilar samt rymlig gårdsplan.

Gästhus 1 - 4 rum och kök om 75 kvm.

Gästhus 2 - 4 rum om 85 kvm. 

Stall om 200 kvm med fyra boxplatser, sadelkammare och stort utrymme...

Lusthus.

Stallet och de två gästhusen generar idag hyresintäkter om totalt 40.000 kr/månad. 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1754 (oå 2012)
Uppvärmning
Bergvärme (panna från 2012)
Fasad
Trä
Stomme
Trä
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Enskilt avlopp.
Taxeringsvärde byggnad
3 690 000 kr
Taxeringsvärde tomt
4 768 000 kr
Taxeringsvärde totalt
8 458 000 kr

Driftkostnad

Värme
5 000 kr/mån
Vatten/Avlopp
667 kr/mån
Renhållning
250 kr/mån
Försäkring
2 083 kr/mån
Driftkostnader totalt
8 000 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister