Mer info

Tidlös elegans och modern lyx

Broholmsvägen 37B – Sigtuna - Sjudargården

Boarea | Biarea 284 kvm | 34 kvm Rum 8 rok
Pris Såld Tomtarea 1 004 kvm

Välkommen till denna nybyggda & eleganta villa i klassisk stil med exklusiva materialval, snygg design och optimerad för låga driftskostnader med en total yta om 318 kvm. Belägen på Broholmsvägen 37B i det pittoreska Sigtuna.  Entréplan med rymlig och social planlösning som förenar det exklusiva köket, matsalen och vardagsrummet. Detta skapar en ljus och luftig atmosfär. Njut av solen från morgon till kväll på den stora verandan utanför köket och vardagsrummet. På nedre planet finner du även direktacces till garage, tvättstuga och ett stort badrum med hotellkänsla. På det övre planet finner du fyra generösa sovrum, varav ett är master bedroom. Master bedroom utmärker sig med en elegant klädkammare och ett exklusivt badrum en suite. Här finns också en stor balkong med härlig utsikt. På övre planet finns idag ett stort vardagsrum men kan byggas om till sovrum vid behov. Villan är utrustad med effektiv bergvärme och har väldigt låga driftskostnader och drar enbart 11 000 kWh per år trots sin storlek. Närhet till skolor, Mälaren, elljusspår, utegym, sporthallar och kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2020
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
3-glas
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Gjuten betongplatta m underliggande isolering
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Tv- internetutbud
Fiber
Taxeringsvärde byggnad
5 800 000 kr
Taxeringsvärde tomt
2 343 000 kr
Taxeringsvärde totalt
8 143 000 kr

Driftkostnad

El
1 975 kr/mån
Vatten/Avlopp
784 kr/mån
Samfällighet
308 kr/mån
Renhållning
184 kr/mån
Driftkostnader totalt
3 251 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister