Mer info

Baggensstäkets pärla

Dalheimsvägen 2 – Saltsjöbaden

Boarea | Biarea 400 kvm | 100 kvm Rum 8 rok
Pris Såld Tomtarea 1 957 kvm

Mycket påkostad och synnerligen smakfullt inredd fastighet på första parkett i Baggensstäket. Huvudbyggnad i två plan med källare om totalt 400 kvm. Huset byggdes 1993 men genomgick en total ombyggnation 2013 efter arkitekt Olle Rex:s ritningar. Interiört samsas naturmaterial som trägolv från Dinesen, uppvärmda gotländska kalkstensgolv med platsbyggda snickerier och stora fönster mot vattnet.  Entréplan med kök, matsal och stora sällskapsytor. Övervåning med två sovrum, två badrum och stora sällskapsytor. Källare med mycket påkostad spa-anläggning, biorum, pannrum, tvättstuga och förråd. Två gästhus varav ett om 65 kvm med eget litet kök, badrum med dusch, wc samt övervåning. Det andra gästhuset är 40 kvm och har badrum med dusch, wc samt sovloft. Strandtomt om 1 957 kvm med gräsmattor och mjuka klipphällar med stor brygganläggning, liten sandstrand och sjöbod.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1993
Uppvärmning
Bergvärme
Tak
Tegel
Stomme
Trä
Grund
Källargrund
Vatten och avlopp
Kommunalt
Ventilation
Mekanisk
Taxeringsvärde byggnad
3 135 000 kr
Taxeringsvärde tomt
7 800 000 kr
Taxeringsvärde totalt
10 935 000 kr

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister