Mer info

Fri utsikt mot Duvnäsviken

Strandpromenaden 5 – Saltsjö-Duvnäs

Boarea | Biarea 235 kvm | 25 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 1 200 kvm

Med ett fantastiskt läge på Strandpromenaden ligger denna ljusa 50-talsvilla om totalt 260 kvm (235 kvm + 25 kvm) med fri utsikt ner över Duvnäsviken. Mycket generöst vardagsrum i öppen planlösning med matsal, fristående öppen spis, pulpettak, parkettgolv och stort fönsterparti med vacker utsikt ner mot vattnet. Utgång till fint stenlagd terrass i söderläge, vindskydd med härlig utsikt över Duvnäsviken. Hall med avhängningsmöjligheter och gästtoalett. Vitt kök med äldre inredning, matplats och utgång till balkong. Tre till fyra bra sovrum varav ett med garderober och fransk balkong. Helkaklat badrum med badkar. Stort allrum med öppen spis, garderober och utgång till trädgården i suterrängplan. Pannrum, tvättrum och ytterligare ett helkaklat badrum med separat toalett samt bastu. Renoveringsbehov föreligger. Stenlagd gång och trappa samt carport. Mycket trevlig villatomt om 1 200 kvm med plan gräsmatta, uteplatser, syrener, buskage och träd. Ett ypperligt tillfälle att förvärva en fin familjevilla i vilken konstnären Carl Fredrik Reuterswärd tidigare bott, i natursköna omgivningar och med närhet till badplatser, skärgård, båtplatser, skolor, dagis och promenadstråk i naturreservat.

Bilder

Beskrivning

Renoveringar

2010 Ny takläggning

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1958
Byggnadstyp
Villa i 1 plan med suterrängvåning
Uppvärmning
Vattenburen värme genom elpanna
Energiprestanda
275 kWh/Kvm och år
Fönster
2-glas fönster med kopplade bågar och några 2- och 3-glas isolerglasfönster
Fasad
Slammat tegel, lite trä- och plåtpanel
Tak
Sektionerat pulpettak klätt med takpapp
Bjälklag
Lättbetong
Stomme
Lättbetong
Grund
Betongplatta på mark
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
3 468 000 kr
Taxeringsvärde tomt
9 000 000 kr
Taxeringsvärde totalt
12 468 000 kr

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister