Mer info

Nationalromantik på soldränkt sjötomt

Ytterbyuddsvägen 17 – Resarö/Vaxholm

Boarea | Biarea 153 kvm | 40 kvm Rum 9 rok
Pris Såld Tomtarea 2 540 kvm

Sekelskiftescharm på underbar västvänd sjötomt belägen i lugn vik på Resarö med direkt anslutning till Trälhavet. Här bor du med strålande sjöutsikt och härlig kontakt med vatten och natur på lätt sluttande tomt ned mot egen strand och bygga. Synnerligen vackert och väldisponerat bostadshus i två plan med charmiga originaldetaljer samt generösa sociala ytor och flera uteplatser. Här finns sollägen att hitta hela dagen fram till kvällen, där verandan strax utanför köket och vardagsrummet får sista timmarna av solsken. Det kompletterande gästhuset ger fastigheten en helhet med bra utrymmen för stora sällskap. Ett par minuters promenad bort finns den gemensamma tennisbanan och midsommarfirande med charmig paviljong. Sammantaget är detta en äkta skärgårdsdröm endast 30 minuter från Stockholm City. Varmt välkomna på visning.

Bilder

Beskrivning

FASTIGHETEN

Denna välskötta fastighet som byggts med omsorg och kärlek genom lösvirke med stor passion för kvalitet har verkligen allt man kan önska sig. Stor äkta sjötomt med sol från morgon till kväll och egen strand med generös brygganläggning. Vacker fastighet anno 1910 i gott skick som renoverats de senaste åren till fin och modern standard.

Välkomnade hall med avhängning och direkt access till salong och vardagsrum. Här bjuds man in i husets hjärta och dras mot altanen, verandan och den underbara sjöutsikten. Vardagsrum med matplats och värmande öppen spis. Charmigt kök med full utrustning och matplats. Verandan under tak utanför kök och vardagsrum med härlig kvällssol. Vidare på övre plan finns allrum och två bra sovrum samt vacker kakelugn. Helkaklat badrum med tvättpelare, dusch och badkar.

Intill huvudhuset finns gästhuset med byggår 1991 som fungerar som en komplementbostad med allrum, kök och badrum samt två sovrum. Dessutom finns ett extra gästrum med egen entré och stort förråd/MC-garage. Även gästhuset har en generös altan med härlig sjöutsikt.

Invid stranden finns sjöboden om 10 kvm som enkelt kan göras om till gästhus eller bastu. Här finns även en lekstuga av större modell. Lätt sluttande gräsmatta ner mot vattnet med grönskande buskar och fruktträd, flera avdelningar för sittplatser och skugga under soliga dagar. En klassisk matkällare under huset kyler drycken varma sommardagar. Tomten utgörs till stor del av gräsytor och en del planteringar samt häckar. Stranden och bryggan är väl underhållen och utanför bryggan finns egen boj samt en boj för båtar på svaj med segelbåtsdjup.

Ett par minuter bort finns både matbutik och grundskola från F-6 samt den allmäna samlingsplatsen där midsommarfirande sker, här finns även tennisbana. För mer info om Resarö Paviljong där midsommarfirande hålls samt möjlighet att hyra för större fester och tillställningar finns här hemsidan: https://www.resaropaviljong.com/

 

Fastigheten består av både 4:123 samt 4:451.

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1910 (Gästhus 1991)
Byggnadstyp
Tvåplanshus + Gästhus
Uppvärmning
Direktvärmande el
Fönster
2-glas & 1 glas samt innerfönster
Fasad
Trä
Tak
Tegel
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Plåtarbete
Målad plåt
Grund
Torpargrund
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
1 769 000 kr
Taxeringsvärde tomt
6 200 000 kr
Taxeringsvärde totalt
7 969 000 kr

Driftkostnad

El
1 639 kr/mån
Vatten/Avlopp
638 kr/mån
Sotning
54 kr/mån
Samfällighet
192 kr/mån
Renhållning
505 kr/mån
Försäkring
601 kr/mån
Driftkostnader totalt
3 628 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister