Mer info

Villa i Bourgeoise stil nära Nice Le Port

Nice, Le Port – Nice

Boarea 312 kvm Rum 10 rok
Pris 2 700 000 Euro / bud Tomtarea 800 kvm

Vackert ” Bourgeoise” hus med karaktär i tre våningar. Beläget i tyst en återvändsgränd, i en mycket eftertraktat område några minuters promenad från hamnen i Nice och havet, nära affärer och spårvägen. För närvarande uppdelad i två lägenheter om 7 rum och 3 rum som enkelt kan byggas samman, den har mycket vackra rum med eldstäder, lister, gamla parkettgolv och träslöjd, och stora terrasser.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister