Mer info

LYXIG LÄGENHET MED SPEKTAKULÄR UTSIKT PÅ CAP DE NICE

Cap de Nice – Nice

Boarea | Biarea 120 kvm | 68 kvm Rum 4 rok
Pris 2 650 000 Euro / bud Tomtarea  

En exklusiv lägenhet med en hisnande utsikt och material av hög kvalitet. Lägenheten med en boyta på cirka 120 kvm består av en entré som leder till 2 sovrum med egna badrum, sedan på övervåningen, ett vardagsrum/matrum öppet mot ett fullt utrustat kök samt ett master bedroom med eget badrum. En terrass på 40 kvm med access från vardagsrummet och en andra terrass på cirka 28 kvm med jacuzzi med en spektakulär utsikt över bukten i Villefranche sur Mer och Saint Jean Cap Ferrat.

Bilder

Beskrivning

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister