Mer info

Södervänd sjötomt i Saltsjö-Duvnäs

Strandpromenaden 14 – Nacka

Boarea | Biarea 267 kvm | 13 kvm Rum 9 rok
Pris Såld Tomtarea | Vattenarea 1 230 kvm | 658 kvm

Med söderläge i attraktiva Saltsjö-Duvnäs erbjuds en utsökt sjötomt som karaktäriseras av kombinationen stor egen brygga med segelbåtsdjup, sandstrand, plan gräsmatta och allmänt genomarbetad utemiljö. Här finns bland annat bastu, bubbelpool och utedusch. Tomten är i sin tur bebyggd med ett charmerande och gediget timmerhus, som ursprungligen uppförts i Norrland. Huset är i gott skick och kan med enkla medel anpassas efter köparen. Dessutom tillåter detaljplanen ytterligare våningsplan så potentialen är väldigt stor för den som så önskar. Badplats, kommunikationer och allt Saltsjö-Duvnäs har att erbjuda finns nära till hands. Välkommen till en boendemiljö utöver det vanliga.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1976 (Ombyggnadsår 1988/2013/2016)
Byggnadstyp
1,5 planshus
Uppvärmning
Bergvärme, Luft/vatten värmepump
Energiprestanda
101 kWh/Kvm och år
Fönster
3-, 2- & 1-glas
Fasad
Timmer
Tak
Betongpannor
Bjälklag
Trä
Stomme
Trä
Grund
Torpargrund
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
3 702 000 kr
Taxeringsvärde tomt
11 800 000 kr
Taxeringsvärde totalt
15 502 000 kr

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister