Mer info

VACKERT STENHUS I MOUGINS

Mougins, Village – Mougins

Boarea 253 kvm Rum 6 rok
Pris 2 950 000 Euro / bud Tomtarea 1 600 kvm

Belägen i ett mycket eftertraktat område, bara några minuter från den pittoreska byn Mougins, har detta magnifika stenhus en oemotståndlig charm. I en dominerande position med utsikt över havet och byn är villan inom bekvämt avstånd till restauranger, caféer och lokala bekvämligheter. En oas i en lugn miljö där du kan koppla av och njuta av den vackert vackra trädgården.  Villan har ett stort vardagsrum med mycket höga tak som öppnar upp mot en charmig terrass med en provensalsk touch. Vackert utrustat kök med utgång till trädgården.  På bottenvåningen finns master sovrummet med dressingrum, eget badrum och utsikt över trädgården.  På övervåningen har villan 3 sovrum, var och en med sitt eget badrum med toalett. Det finns också en bekväm mezzanin på mellanvåningen med utsikt över vardagsrummet.  I källaren finns vinkällare, ett väl utrustat tvättrum, ett förråd och en källare.  Fastigheten är inbäddad i en välskött trädgård på 1 600 kvm med en pool och ett magnifikt poolhus. Dubbel carport. Alla möbler ingår i priset om så önskas.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister