Mer info

Enastående panoramautsikt över havet i Mougins

Mougins, Village – Mougins

Boarea 367 kvm Rum 8 rok
Pris 4 400 000 Euro / bud Tomtarea 2 626 kvm

Inbäddad i hjärtat av Mougins, är denna magnifika stenbastide belägen i en privat egendom, bara två minuter från affärer och inom gångavstånd från restauranger i den gamla byn. Beläget på en dominerande position, erbjuder fastigheten panoramautsikt över Cannesbukten till Esterelbergen, med vackra solnedgångar. En blandning av provensalsk charm och modernitet. Troget sin provensalska arkitektur förför denna bastide med sin stil, valv och öppningar, samtidigt som den erbjuder en modern konfiguration med stora vardagsutrymmen på poolnivån och sovrum på övervåningen. Ett poolhus omvandlat till ett sovrum med badrum och pentry, samt en tvårumslägenhet, skapar plats för att välkomna gäster eller personal. Fastigheten kompletteras av en trädgård anlagd med lokala växter, en uppvärmd pool, en carport för 3 bilar, många parkeringsplatser, en grönsaksodling och en barnträdgård utrustad med en trästruktur. En riktig fridfull oas, idealisk för året runt boende eller för att skapa värdefulla semesterminnen.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister