Mer info

Hörntomt med fritt läge, vacker utsikt och härlig kvällssol

Marinstadsvägen 40 – Marinstaden

Boarea | Biarea 168 kvm | 35 kvm Rum 5 rok
Pris Såld Vattenarea 222 kvm

Sjövillan beläget på gavel och bästa läget i Marinstaden, är planerad som ett livsstilsboende med bastu och relaxrum i anslutning till det swimspa som kan användas året om. Villan om 168 kvm bjuder på både härliga terrasser och mysiga uterum vilket gör detta boende lika härligt sommar som vinter. Från takterrassen är utsikten fantastisk och det finns plats för både solstolar och middagsbord. 2-3 sovrum, gästrum, 3 generösa badrum samt flera mysiga sällskapsavdelningar. Sjövillan är belägen i Svindersviken mellan Nacka och Kvarnholmen och är en egenägd vattenfastighet. Den moderna villan är ett miljöhus utrustat med väl genomtänkta materialval i hög kvalitét. Modernt uppvärmningssystem samt solceller gör driften mycket låg. Bredvid egna bryggan ligger båtarna redo för en utflykt i skärgården.

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Sjövillan är belägen i Svindersviken mellan Nacka och Kvarnholmen och är en egenägd vattenfastighet med bästa läget.Villan har egen båtplats och terasser på alla plan med solläge oavsett var solen står. Här får du ett bekvämt boende i ett stilrent och modernt hus med sjöutsikt från alla håll.

Den moderna villan är ett miljöhus utrustat med väl genomtänkta materialval och med ett elektroniskt KNX-system som sköter husets elektroniska inställningar via mobilen. Värme, ljus, jalusier, högtalare, vägguttag. 

Villan har inbyggda BOSE-högtalare, solceller på taket och fasad och terrasser med underhållsfritt material. Jalusier finns på alla plan vilka justeras manuellt eller med KNX. Fiber finns indraget och fasta vägguttag finns i fyra rum.

Välkomnande och rymlig hall med god förvaring i form av garderober med skjutdörrar. Det polerade hallgolvet möter det enstaviga ekgolvet som är försett med golvvärme. Golvvärmen liksom det enstaviga ekgolvet är genomgående i hela bostaden och i kombination med de ljusa och fräscha väggarna inger det en harmonisk och genomgående känsla.

Den funktionella tvättstugan som har utsikt ut över vattnet är har klinkergolv och rikligt med förvaringsskåp. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Det generösa och öppna köket skänker en känsla av öppenhet och rymd. Materialvalen är exklusiva, gedigna stenskivor 3cm tjocka för både köksö och köksbänk, kyl, frys, vinkyl samt ismaskin från Gaggenau och snickerier i högblankt vitt. Här finns funktionella ytor för matlagning och en väl tilltagen plats för ett socialt matbord.

Ljust och fräscht vardagsrum med stora fönsterpartier och utsikt över vattnet från alla håll. Vardagsrummet är utrustad med öppen spis och högtalare. Högtalare finns på hela nedre planet samt vid poolen.  Från vardagsrummet har man även direkt access ut på terrassen med flera uteplatser som går runt hela huset.

Harmoniskt badrum med mosaikgolv i toner av grått i kombination av vita  stora kakelplattor. Vägghängd wc och handfat med komod med mycket förvaring. Spegel med belysning infälld i vägg. Dusch med huvuddusch och infällda spotlights. Elektronisk handdukstork.  

Ljusgrått och öppet relaxrum med stora kakelplattor och många fönsterpartier. Relaxrummet är utrustad med separat wc med dusch samt rymlig bastu med plats för flera personer och med utsikt över relaxrum och fönsterpartier mot vatten. Här har du direkt tillgång till poolen som kan användas året runt.

Stor terrass med sociala ytor för avkoppling, middagar eller sol och bad. Terrassen är även utrustad med en egen spaavdelning i form av bubbelpool/swimspa. Här kan du njuta medan du lyssnar på musik via bostadens utomhushögtalare. 

Vid villans entre finns ett teknikrum och ett av bostadens förråd.  Det finns även ett separat förråd som tillhör fastigheten samt ett stort förråd på takterassen.

Den egna båtplatsen är 18m och ligger i direkt anslutning till villan. Här har du möjlighet att även förvärva den båtlift som är höj- och sänkbar och som gör att du under vintertid kan ha båten liggande bredvid villan. Maxstorlek per båt är ca 10 meter lång, 4 meter bred och 2,5 meter hög.

Övre hall och allrum med direkt access ut till bostadens uterum och takterrass. Det vackra uterummet om ca 18kvm är inglasat och skänker utsikt över vattnet. Delar av  allrummet kan enkelt göras om till ytterligare ett sovrum. Allrummet har A/C. 

Det övre planets första sovrum har möjlighet till klädförvaring samt direkt access till terrass och utsikt över vattnet. 

Det generösa sovrummet har en stor garderob med skjutdörrar och direkt access till terrass. Från sovrummet har du även access in till en rymlig klädkammare. Sovrummet har A/C.

Stort badrum med harmoniska materialval, gråa dova toner på golv i kombination med vitt fräscht kakel på vägg. Duschblandare med huvuddusch och vägghängd wc. Tvättställ med rymlig förvaring i badrumskommod.

Från ovanvåningen kommer man med trappa upp till bostadens takterrass. Ett perfekt utrymme för middagar i kvällssolen.

Från takterrassen har man även tillgång till ett av bostadens rymliga förråd

OMRÅDET
Från Svindersvik har du närhet till hela Stockholms skärgård men även till innerstadens utbud.  Du tar dig enkelt med buss eller båt till stan, egen eller med de båtar som går från Nacka strand. Till Nacka strand går du på 15 minuter via strandpromenaden.  Bussen till Slussen tar ca 13 minuter.

Strandpromenaden fortsätter även mot stan och bara 15 minuter bort finns det trevliga Svindersviks café.  Via Kvarnholmsbron kan du promenera runt Kvarnholmen. I närheten ligger Sicka köpkvarter, Nacka Forum, skolor och annan service. 

Restaurang J ligger på gångavstånd. På sommaren är även Kajen öppen vid Nacka strand.

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, BOSTADSBYGGNAD PÅ VATTENFASTIGHET (240)

Pantbrev finns uttagna för summan 6 300 000:-

Servitut

Avtalsservitut parkering, Förmån
D201800550522:1 - 1

Avtalsservitut båtplats, Förmån
D201800550521:1 - 1

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning NACKA SICKLAÖN GA:77
GA2

Gemensamhetsanläggning NACKA SICKLAÖN GA:79
GA1

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2016
Byggnadstyp
Tvåplanshus
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme/Luftvatten värmepump
Energiprestanda
40 kWh/Kvm och år
Fönster
3-glas brandklassad
Fasad
Underhållsfri genomfärgad betong
Tak
Plåt/Solceller
Plåtarbete
Lackerad plåt
Grund
Husponton
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Ventilation
FTX Från och tilluftsventilation
Tv- internetutbud
Fiber Telia
Taxeringsvärde byggnad
4 464 000 kr
Taxeringsvärde totalt
4 464 000 kr

Driftkostnad

El
1 917 kr/mån
Vatten/Avlopp
333 kr/mån
Renhållning
165 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 415 kr/mån

Planritning

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister