Mer info

Spektakulär villa i exklusiva La Quinta

Villa La Quinta- Benahavis – Marbella

Boarea 610 kvm Rum 6 rok
Pris 5 500 000 Euro / bud Tomtarea 1 430 kvm

Arkitektritad 3- plansvilla med en byggyta på 610m2 i sydostläge i exklusiva El Herrojo. Endast ett par minuter från La Quinta Golfklubbs 27-håls bana. Spektakulär takterrass med fantastisk utsikt över medelhavet, Gibraltar och Afrika. 5 sovrum, 6 badrum och en stor tomt på ca 1500m2. Privat spa med inomhuspool, turkiskt bad/ hammam. Varmt välkomna på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Driftkostnad

Övrigt
195 Euro/mån
Driftskostnader totalt
195 Euro/mån

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister