Mer info

Våningar i Benahavis med conciergetjänster

La Hacienda- Benahavis – Marbella

Boarea 103 kvm Rum 3 rok
Pris 365 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkomna till La Hacienda, ett välskött område som erbjuder bostäder med hänförande utsikt över medelhavet, berg samt vacker natur. I närheten finns ett rikligt utbud av restauranger och golfbanor. Ca 15 minuters bilfärd till stranden och till Marbella med all dess utbud. Endast fåtalet bostäder finns för närvarande till försäljning med varierande pris beroende på utförande. Samtliga med stora uteplatser om minst 45 kvm. Mycket goda uthyrningsmöjligheter för den som önskar samt en omfattande conciergetjänst finns att tillgå. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta projekt i Benahavis!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister