Mer info

Villaprojekt i La Zagaleta

La Zagaleta- F33 – Marbella- La Zagaleta

Boarea 1 020 kvm Rum 6 rok
Pris 3 995 000 Euro / bud Tomtarea 3 762 kvm

Nu finns möjligheten att förvärva och vara med och påverka denna befintliga villa om totalt 1020 kvm med stor avskild tomt om 3762 kvm. Fantastisk utsikt över berg och natur.  Tomten och villan ligger i västerläge med oändliga framtida möjligheter. Villan kan även köpas i befintligt skick och utformning. Bilderna är exempelbilder på hur projektet kan se ut färdigställt. Kostnad för detta projekt är 8.995.000€. Fastigheten är belägen i La Zagaleta, ett av Europas mest exklusiva gated communities. Välkomna att boka en privat visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta unika projekt!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister