Mer info

Strandnära villor på Marbellas Golden Mile

Villas Rio Verde – Marbella- Golden Mile

Boarea 434 kvm Rum 5 rok
Pris 3 500 000 Euro / bud Tomtarea 414 kvm

Välkomna till dessa nybyggda villor om 304 kvm på Marbellas Golden Mile, endast ett par minuters promenad från strandpromenaden. Bägge villorna kommer med 4 sovrum och 5 badrum, privat pool och en väl tilltagen takterrass om 160 kvm med havsutsikt, idealisk för trevliga sammankomster året om. Villorna är byggda i skandinavisk stil med öppen planlösning. Stora fönsterpartier vilket maximerar ljusinsläppet. Hiss för bilen ner till garaget. Dessa bägge villor säljs separat och läget är fantastiskt på en lugn gata precis invid strandpromenaden med hela Marbellas utbud inom bekvämt avstånd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om dessa villor. Varm välkomna på visning!

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister