Mer info

Nyrenoverad våning i prestigefyllda Puente Romano

Puente Romano 5 – Marbella- Golden Mile

Boarea 121 kvm Rum 4 rok
Pris 3 700 000 Euro / bud Tomtarea  

Välkomna till denna sydvända våning om 121 kvm med en generös terrass om 24 kvm i bästa sydläge. 3 badrum samt 3 rymliga sovrum. Exklusivt platsbyggt kök från Modulnova samt vitvaror från Gaggenau. 24- timmars receptionist med conciergetjänster. Bevakning dygnet runt, Gångavstånd till stranden samt ett rikligt utbud av drygt 15 restauranger av högsta internationella klass. Ägaren kan ta del av alla faciliteter som hotellet har att erbjuda. Mycket goda uthyrningsmöjligheter för den som önskar genom Puente Romanos hotellprogram.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Lägenhet

Länkar

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister