Mer info

Tomt i natursköna Kummelnäs

Lövbergavägen 52 – Kummelnäs

Boarea   Rum  
Pris Såld Tomtarea 1 700 kvm

Spännande möjlighet i vackra omgivningar bjuds i form av obebyggd tomt med färdiga husritningar i Jordens Arkitekters regi. De synnerligen smakfullt utformade bygglovshandlingarna som borgar för ett högklassigt hus om 198 kvm boarea samt carport om 32 kvm är klara att skickas in, med möjlighet att finjustera. Tomten blir drygt 1.700 kvm efter pågående tomtreglering. Granntomten ägs av samma ägare på vilken de planerar att bygga ett stilmässigt liknande hus när Lantmäteriet handlagt ärendet. Köpet villkoras av att tomtregleringen går igenom enligt plan (besked beräknas i december). Även Kummelnäs 1:519 om 21 kvm i anslutning till tomtens södra del ingår i köpet (natur respektive vägmark). Välkommen till stor potential en natursköna Kummelnäs, med närhet till natur, utmärkta skolor, service och goda kommunikationer.

Bilder

Beskrivning

Fastighetsbeskrivning

Detaljplan för området är antagen och anläggningsavgift för VA är betald, anslutningspunkt i tomtgräns.

Tomten utgörs av en sydsluttning med vackra gamla träd och är idag 2.349 kvm och planeras efter tomtreglering bli ca 1.700-1.725 kvm, se tomtkarta i bildspel. Regleringen bör med all sannolikhet gå igenom enligt plan och köpet villkoras oavsett av detta, givet Lantmäteriets handläggningstid förväntas handläggning vara klar december 2022. Därefter avser även granntomten bygga ett snarlikt hus vilket ger ett fint helhetsintryck i området.

Kummelnäs 1:519 ingår i försäljningen (21 kvm natur respektive vägmark, ej tomtmark)

Bygglovshandlingar framtagna av Jordens Arkitekter finns redo att skicka in, se bildrenderingar och ritningar mm i bildspel.

Vägföreningen anser att utfart bör anläggas mot Kummelnäsvägen.

Välkommen till en fridfull miljö, nära både natur och skärgård och utmärkta skolor, service och kommunikationer.

Kummelnäs förskola ligger på andra sidan gatan och även Rensättra förskola samt privata Backebo förskola finns att tillgå. Grundskolor finns i närheten, bl a Myrsjöskolan (f-9) som har blivit utnämnd till en av Sveriges bästa grundskolor.

Naturupplevelser finns det gott om såsom Kummelnäsviken 250 m bort, med liten strand och mysigt picknickställe samt access till stockholms inlopp och skärgården. Gärdesudden naturreservat 900 m bort. Båtklubb Lövbergaviken 3 min bort med bil. Badplats Sågsjön på cykelavstånd och där finns också nybyggd bastu och fiskemöjligheter, samt skridskomöjlighet på vintern. 

I närbelägna Orminge Centrum erbjuds all tänkbar service; flera mataffärer, vårdcentral, bibliotek, apotek, systembolag, restauranger och butiker. Velamsund i sin tur har mysig restaurang med bra mat, båthamn, kajakpaddling, stall med hästar och ridskola, badplats och lekplats, naturreservat med svampplock, stigar för mountainbike och längdskidåkning med elspår på vintern. Området har dessutom två kända spa-anläggningar, Hasseluddens Yasuragi och Skepparholmen.

Kommunikationerna är goda med både buss och båttrafik in till Stockholms city.

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Tomt
Vatten och avlopp
VA - anslutningspunkt i tomtgräns.
Taxeringsvärde tomt
2 614 000 kr
Taxeringsvärde totalt
2 614 000 kr

Driftkostnad

Övrigt
150 kr/mån
Driftkostnader totalt
150 kr/mån

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister