Mer info

Sekelskiftesdröm med storslagen sjöutikt

Grävlingsbergsvägen 20 – Kummelnäs

Boarea | Biarea 310 kvm | 60 kvm Rum 9 rok
Pris Såld Tomtarea 8 492 kvm

Med storslagen utsikt över Stockholms inlopp, Lidingö och Bogesundslandet ligger denna kulturhistoriskt intressanta fastighet. Fastigheten uppfördes 1899 som sommarnöje åt en tysk affärsman som köpt mark av Kummelnäs Gård.  Villan byggdes i tidstypisk grosshandlarstil med mycket snickarglädje, tinnar och torn. Nuvarande ägare har under de senaste åren låtit genomföra en mycket smakfull och genomgripande renovering samtidigt som man lyckats behålla husets ursprungliga atmosfär och charm med stora spröjsade fönster, punschveranda och högklassiga snickerier. Den 8 492 kvadratmeter stora tomten erbjuder plana gräsytor, vackra gamla träd samt gästhus med bastu. Grävlingsberg är en naturskön del av Kummelnäs, Saltsjö-Boo och ligger ca 12 km ifrån Stockholms innerstad. Nere vid vattnet finns en samägd bastu, festlokal och ett gästrum.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1899
Byggnadstyp
Treplanshus
Uppvärmning
Bergvärme
Tak
Plåt
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Ventilation
Självdrag
Tv- internetutbud
Telia Fiber
Taxeringsvärde byggnad
3 437 000 kr
Taxeringsvärde tomt
4 324 000 kr
Taxeringsvärde totalt
7 761 000 kr

Driftkostnad

Värme
2 917 kr/mån
El
1 250 kr/mån
Samfällighet
308 kr/mån
Försäkring
667 kr/mån
Driftkostnader totalt
5 142 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister