Mer info

Eftertraktade Kevinge Strand strax intill Edsviken

Kevinge strand 17 – Kevinge Strand

Boarea | Biarea 175 kvm | 173 kvm Rum 7 rok
Pris Såld Tomtarea 1 054 kvm

Endast några meter från Edsviken med egen båtplats återfinns denna fantastisk fina arkitektritade villa, ritad av Olof Hagberg och Sören Wimmerström, 1957. Huset ligger placerat i sydväst med tillhörande uteplats på generös tomt om 1.054 kvm. Här avnjuts sol hela dagen och en fantastisk sjöutsikt fulländar helheten.  Villan disponeras i två plan om totalt 339 kvm. Entréplanet rymmer sociala funktioner och stoltserar med mycket fin öppen spis och vackra parkettgolv. Det stora vardagsrummet övergår i matsal och kök tack vare en rymligt öppen planlösning. På detta plan finns tre sovrum och ett gästrum/kontor med separat wc och egen ingång. En trappa ner följer en privat sfär med allrum och möjlighet till ett allrum/kontorsrum/sovrum med spa och egen utgång. Sammantaget bjuds tre till sex sovrum, två badrum och fyra wc. Praktisk tvättstuga och garage. Trädgården är vackert utformad och närheten till Edsvikens vatten och golfbana är påtaglig, välkommen till ett hem utöver det vanliga.

Bilder

Beskrivning

Renoveringar

1995 renoverades köket.

~2003-2005 renoverades badrummet i badrummet i övre plan samt nytt gästbadrum.

2005 Installation av bergvärme.

2012 byttes avloppsröret som går från huset och ut till gatan.

2012 utfördes det ett fönsterbyte i entréplan och botten plan.

2012 installerades ventilation till källarplan mot radon.

2015 utfördes dräneringen.

2016 byttes takpappen samt plåtarbete på yttertaket. 

2022 målades fasaden utvändigt. 

2022 installerades det nya markiser.

Arkitektritad senfunkisvilla med modernt formspråk. Bekvämt i enplan och med hel källare. Huset har en fin funktionell planlösning och är ljust och luftigt.

Synnerligen attraktivt i underbar rogivande miljö med underbart läge vid Edsvikens strandkant och anrika Kevinge golfbana. behagligt söderläge med härlig sjökontakt ifrån fastigheten. Snett över viken ligger både Gamla Ulriksdals Värdshus och kungliga renässansslottet Ulriksdals Slott, som uppförts 1644 och som båda ingår i nationalstadsparken. 

Bad och egen båtplats vid brygga ca 30 meter från huset. 

Garage, carport och extra parkeringsplats vid huset. Totalt 4 parkeringsplatser.

Härliga omgivningar och här erbjuds det sköna promenader efter Edsvikens stränder, bad och båtliv. Skridskoåkning på vintern. Tillfälle för golfspel, då Kevinge golfbana ligger granne och alldeles intill villaområdet. Förtur att få spelrätt på golfbanan för boende på Kevinge Strand.

 

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1957 (Ombyggnation 1993)
Byggnadstyp
1-plans villa med källareplan
Uppvärmning
Bergvärme, Öppen spis x 2
Fönster
3-glas isoler, 2-glas
Fasad
Puts
Tak
Papp
Bjälklag
Betong
Stomme
Lättbetong
Grund
Oisolerad betongplatta på mark
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
3 810 000 kr
Taxeringsvärde tomt
7 400 000 kr
Taxeringsvärde totalt
11 210 000 kr

Driftkostnad

El
1 312 kr/mån
Vatten/Avlopp
667 kr/mån
Sotning
42 kr/mån
Renhållning
500 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 520 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister