Mer info

Högt och fritt med utsikt över Skärviken

Skärviksvägen 27 – Djursholm

Boarea | Biarea 233 kvm | 126 kvm Rum 6 rok
Pris Såld Tomtarea 1 411 kvm

Välkommen till denna familjeidyll på högt belägen och insynsskyddad tomt i vackra Djursholm. Villan uppfördes 1923 av byggherren som senare överlät villan till nuvarande familj år 1972. Ljusa, generösa salar och rum präglar detta trevliga hem om 233 kvm. Villan erbjuder stora sällskapsytor, 3-4 sovrum och goda möjligheter till förvaring. Den rymliga källaren har stor potential att inredas som gästavdelning, kontor eller spa. Här finns en solig terrass och carport med plats för en bil. Villan är i behov av en invändig renovering men har under åren underhållits och 2012 installerades en ny bergvärmepump. Här bor man i en fantastisk miljö, ett stenkast från Sveaviken och Skärviken där man kan ta sitt morgonbad. Därtill ges absolut närhet till barnomsorg, kommunikationer och härliga Djursholms Torg.

Bilder

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
1924
Byggnadstyp
1,5 planshus
Fönster
2-glas
Fasad
Puts
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Ventilation
Självdrag
Taxeringsvärde byggnad
4 268 000 kr
Taxeringsvärde tomt
7 200 000 kr
Taxeringsvärde totalt
11 468 000 kr

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister