Mer info

Arkitektritad villa av Pål Ross

Bergavägen 6B – Djursholm

Boarea | Biarea 174 kvm | 36 kvm Rum 5 rok
Pris Såld Tomtarea 855 kvm

Med eftertraktat läge ses denna välskötta villa ritad av arkitekt Pål Ross. Arkitekturen i villan borgar om tidlös och unik design, för att skapa medvind i vardagen som Pål Ross säger, med högkvalitativa materialval som ger en dynamisk och energigivande livsmiljö. Villan som är mycket yteffektiv, omgärdas av två insynsskyddade uteplatser. Trädgård med varierande topografi garage och prydlig stenlagd uppfart med plats för fyra bilar. Villan erbjuder allt man kan önska sig för ett riktigt bekvämt livsstilsboende. Entré med kapprum, kök och matsal i öppen planlösning i direkt kontakt med uteplatsen rakt i söder. På entréplanet finns även två sovrum samt vardagsrum/lekrum/biorum. På övre plan finns vardagsrum med vackert rundad vägg, sovrum samt spa-avdelning. Spa-avdelningen sluter an till en fantastisk bubbel-pool utomhus under tak. På tomten finns lyxig gäststuga perfekt för tonåringen. Genomgående golvvärme under italienskt klinkergolv. Låga driftskostnader med bergvärme. Välkommen

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Villan som har skapats med genomgående runda former är byggd för att ge en inbjudande känsla och harmoni. Höga, vackra, spröjsade fönster för ett fantastiskt ljusinsläpp. Två däckade terrasser av cumaro i perfekt solläge med anslutande planteringar.

Villan är disponerad i två plan med entré och kapprum från det nedre planet. Här finns ett stort härligt kök från Poggenpohl med högkvalitativ maskinell utrustning, samt dubbla Frankefläktar. Större matplats i öppen planlösning samt utgång direkt till terrassen från vackra dubbeldörrar med spröjsade fönster. Villan har inbyggda garderober i alla sovrum, entréplanet rymmer även två sovrum samt vardags-,lek- eller biorum och gästwc med dusch. Vardagsrummet är inrett med infälld bioduk, integrerat Bose ljudsystem kopplat till 4 rum samt tv på fjärrstyrt väggfäste.

Via den rundade trappan kommer man upp till det ljusa vardagsrummet med rundade väggar och med varierande takhöjd, i snitt 3,10m, samt höga spröjsade fönster. Här intill återfinns ett trivsamt sovrum med egen wc ensuite, två inbyggda garderober och platsbyggda hyllplan bakom sängen samt balkong. Större spa-avdelning med bastu, dusch, wc samt tvättstuga och förråd. Spa-avdelningen har dubbeldusch, wc, bastu med fönster utåt, tvättstuga med förråd. Direkt från Spa-avdelningen kommer man till bubbelpoolen utomhus som ligger under tak. Spa-avdelningen sluter an till villans andra terrass vilken har kvällssol till den sista timmen.

Det genomgående ljusa Italienska klinkergolvet 60x60, samt de höga fönstren ger hela huset en exklusiv känsla. 

På tomten finns också en lyxig gäststuga från www.enkelrum.se med liggande träpanel i falusvart och vitt, plats för säng, arbetsplats och garderob. Trädäckad uteplats utanför.

Garage med fjärrstyrd garageport. I garaget finns det gott om extra utrymme för förvaring. I garaget finns även bergvärmeinstallation samt extra tvättmaskin.

Villan har scenariostyrd ljusbussbelysning av fabrikat Jung. Huset värms upp med bergvärme som installerades 2015. Fasaden putsades om och tilläggsisolerades hösten 2017

Alla innerväggar och tak är samtidigt ommålade.

Här är en villa med mysiga uteplatser i syd och väst med insynsskyddat läge, 8 minuters promenad till t-bana och bussar och 9 minuter till Roslagsbanan.

För att läsa mer om arkitekten gå gärna in på www.ross.se

Fakta

Fakta

Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
Bergvärme 2015
Energiprestanda
146 kWh/Kvm och år
Fönster
Isolerglasfönster
Fasad
Puts, på isolering av mineralullskiva 2017
Tak
Plåt
Stomme
Lättbetong
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tv- internetutbud
Fiber och ADSL
Taxeringsvärde byggnad
2 794 000 kr
Taxeringsvärde tomt
3 789 000 kr
Taxeringsvärde totalt
6 583 000 kr

Driftkostnad

Värme
1 000 kr/mån
El
542 kr/mån
Vatten/Avlopp
542 kr/mån
Renhållning
375 kr/mån
Driftkostnader totalt
2 458 kr/mån

Dokument

Dokument

Planritning

Vi hjälper dig att finna det du söker

Få de senaste objekten som matchar dina önskemål i din mailkorg innan de når marknaden. Anmäl dig till wredes spekulantregister och ange din sökning. Vi matchar alla objekt.

Att sälja underhand

En del av våra kunder föredrar en försäljning där man inte visar upp sitt hem helt publikt. Här ses ett urval av våra hem som Wrede säljer underhand. De visas endast på vår hemsida med begränsad information och syns inte på Hemnet. Vi har även flertalet villor, våningar samt lant-& sjöställen till salu som inte visas här. Söker ni ett exceptionellt hem utöver det vanliga? Vänligen kontakta oss på info@wrede.se så berättar vi mer om vårt underhandsutbud.

SPEKULANTREGISTER

Om du vill göra en intresseanmälan för olika typer av objekt (våningar, villor, lant & sjöställen, skåne & gotland) måste du anmäla dig för varje objektstyp.

Wredes nyhetsbrev

Varje vecka får du ta del av Wredes senaste objekt som ännu inte nått den öppna marknaden. Här läser du om de mest extravaganta hemmen, blir uppdaterad om de våra underhandsförsäljningar och får ta del av inbjudningar till kommande exklusiva event hos Wrede.
Söker du ny bostad? Anmäl dig till Wredes spekulantregister